-Skandale! Omtrekk!, ropte managerne etter årets trekning av draft-rekkefølgen i Slashingligaen. -Jeg var aldri urolig, hevder program-ansvarlig Undrum.

Det gikk tidvis hett for seg, med pekefingre, styggefingre og stygge ord, da trekningen var gjennomført på Slashingkontoret tidligere i dag. Red Wings-manager Foss og Bolsas de Cacas (heretter kalt BdC)-manager Bakke mistekte navnforveksling da liga-ledelsen forklarte antall lodd hver manager hadde fått i forkant av trekningen.
– Foss hadde fire lodd, forklarte Commish og fulgte opp;
– Kom ikke du på 4.plass æ?

Yahoo-tabell
Bakke og Foss ble sittende og stirre på hverandre, sjekket forrige sesongs tabeller via Yahoo, da de tross alt er eldre herremenn og har dårlig minne, og konkluderte med at Yahoo meldte Bakke på 4.plass og Foss på 7.
– Har du BLANDET OLE-r?!?, raste Foss.
– Snakker vi om ugyldiggjøring av trekning her?! flirte Bakke og viftet med styggefingeren.

Commish Bakkevik fnyser av påstandene og står på at Foss endte på en god 4. plass.
– Den tabellen som ligger på Yahoo nå har dratt inn kamper fra playoff også, så den er feil. Foss kom på 4. plass og møtte 5. plassen Jon Petter i første runde av sluttspillet, sier han, mens Slagskuddet noterer flittig (og faktisk forberedte tidenes skandale-sak).

Kvalitetssikret
Mannen som kanskje ble holdt mest ansvarlig, er Trond Undrum. Hjernen bak trekningsprogrammet.
– Jeg var aldri urolig. Jeg gikk på Team-ID og ikke på navn, sier han.
– Feil antall lodd er like sannsynlig som at Stjernen havner topp 4 i år, altså 0. Det er maskinelt beregnet og produsert av en kvalitetssikret algoritme som like godt kunne vært brukt til rentebergning for Norges bank eller drift av oljeplattformer, fortsetter han.

– Hva med påstander om juks og fanteri? Flotte Foss trekkes som pick 14 nok engang, Undrum. Er det ikke litt mistenkelig?  
– Juks og fanteri kommer ikke fra meg, i så fall. Hadde jeg gått den veien hadde jeg i alle fall sørget for å havne topp 8. Men hvordan trekningen ble kjørt har jeg ingen oversikt over. Der må du jage de involverte, stotrer Undrum frem.

Bekymring ved kamera
Slashingledelsen sørget, passende nok, å vri kamera vekk da selve trekningen ble foretatt. Lyder insuerte at det ble trykket på taster, men ingen har hørt noen bekreftelse fra vitnet Eff om at dette gikk redelig for seg. Slagskuddet har dog heller ikke forsøkt veldig hardt å innhente denne informasjonen, da den kan felle saken.
– Dere driter dere ut, er kommentaren fra Commish på ligaens facebook-side.

Gemyttene har enn så lenge roet seg – men man avventer større reaksjoner fra stakkars Sørensen, som endte med et 11.pick.
– FIFA… Korrupt kåntår!, er hva han har ytret kort og kontant så langt.

Bildebevis: 
Skjermbilde 2015-09-02 kl. 17.58.03

Slagskuddet følger saken!