Eff mener han er tilbake for fullt etter ukesseier over Kjetil – og flere managere har gjort endringer i troppene sine. Dette er Før & Etter Runden. 

La oss starts med Effmeister, som etter en tur til Effrika virker å ha fått managerhodet på plass igjen.

eff
– Ja, Eff er tilbake på vinnersporet, sier han selv til Slagskuddet.

Motstander Kjetil ble slått med over 100 poeng, og Milan Lucic stod for den største innhøstingen av poengene med sine 25.60. Dårligst gjorde backen Trouba det (5.90), men det er uvisst om det er denne spilleren Eff ser for seg at skal vekk, til fordel for en nykommer. For Eff erkjenner at han snuser i FA-markedet.
– Tja, jeg må droppe noen snart. Kanskje. Jeg er forundret over at (spesielt) en spiller fortsatt er free agent, sier han.
– Og jeg trader gjerne, men laget er bra. Jeg ser på mulig trader, men sliter med å finne noe bra (som lar seg trade), fortsetter han.

Team Eff spiller denne uken mot manager Undrum og hans bjørner – uten at Eff gidder bruke noe energi på å dele tanker om dette.

Undrum er dog villig til å dele sine tanker om serien som venter mot Eff.

Trond
– Ja, jeg møter jo regjerende nestmester Eff. Og denne uka blir tøff. Etter en meget svak åpningsuke har Eff dessverre funnet formen, og det går nok utover meg, sier manager Undrum.

Bjørnene hans kommer senest fra tett fight mot King Kongs, hvor bamsene gikk ut som seiersherrer.
– Jeg er ganske sikker på at han la seg denne uka, i sympati for at jeg sitter i et mørkt lite kjellerkontor, mens gutta selv koser seg på toppen med masse utsikt, sier han og gliser.
– Hva så med endringer hos Bjørnene? 
– Inn med Beauchemin, ut med TJ Brodie. Simon Depres ble skadet og er viktigere for laget mitt på sikt med jevn produksjon enn TJ Brodie, som jeg anser som mer enn streaker. Ser ingen grunn til å bruke siste byttet denne uka, da jeg er ganske fornøyd med laget mitt, svarer manageren.
– Angående trades kan jeg alltid vurdere forslag på Yakupov. Må være løper i mot, med mer enn 1 posisjon. Og jeg er ikke interessert i å trade meg ned i draftpicks, så slike forslag blir avvist, fortsetter han.

Bakke
Manager Bakke, som var blant de ivrigste til å komme til ordet etter 2.runde i Slashingligaen, ble regelrett knust av MysteryMorgan. Bolca var faktisk ikke i nærheten av 100 poeng engang!
– Som følge av dette; Kari Lehtonen forsvinner ut. Som han gjorde lørdag fra isen også, etter 3 baklengs på 11 skudd. Reto Berra inn, 4 kamper på Avs denne uken. Tipper han står minst 2. Gir Varley kamp om startjobben om dagen, sier manager Bakke.
– Men hva tenker du om at du taper 83.30 – 146.20?
– Jeg ble slaktet, egentlig av mitt eget lag. Stjernene produserer ikke. Getzlaf, Tarasenko og Letang leverer langt under pari. Hjelper heller ikke at Tyson Barrierer får 3 kampers karantene, svarer han.
– Men nå møter jeg Kittyrangers og forventer en tightere match enn forrige uke. De største stjernene må levere mer poeng. Kane kan ikke bære det alene, fortsetter Bakke.

Han røper avslutningsvis at han er åpen for trades, så lenge de går i hans favør.

Begby
Begby Flames gikk også på et tap sist uke, da de ble slått 221.80 – 155.50 av OCs Red Wings. Flames-manageren er heller ikke videre snakkesalig dagen derpå.
– Men nå møter jeg Dirty DunDun. Kan gå begge veier, men håper på årets første seier.
– Noen endringer på gang i laget? 
– Alltid, er Petterns korte svar.

Mer fyldig blir det derimot fra manager Foss, som sto for seieren over flammene.

OC
– Ja-a. Jeg møtte jo Flames og må si meg positivt overrasket. Dette gikk veeeldig greit. Price har fortsatt det gode målvaktspillet, ellers har vel gutta mine levert jamnt. Litt skuffet over Abdel, og Girardi fikk til slutt beskjed om at han ikke var ønsket med videre på nåværende tidspunkt. Avsluttet heldigvis med stil, sier Foss.
– Nå møter jeg Cømmish himself, og vet ikke helt hva jeg skal forvente. Han har underprestert deluxe, og jeg har for vane å tape for King Kongs, så forberedt på det også denne gang. Får en tøff åpning, da jeg kun har en eneste spiller i aksjon i natt. Håper uansett at gutta mine viser hvor mye de ønsker å vinne, og at de gir Cømmish sine gutter et nytt nederlag, fortsetter han.

De røde vingene er likevel laget som topper både liga- og poengtabellene. Så noe rett må manageren ha gjort – wink wink. Kan det ha med rookiene å gjøre? Max Domi har vært en stor suksess så langt, og fra før lurer Jack Eichel i kulissene.
– Det er gjort endringer i troppen. Girardi som sagt ut, og inn med min 3.rookie i Blues D-man Parayko. Jeg har et håp om at han kan lære seg å smelle litt i vanta utover, men viktig er det også at han fortsetter å få så mye tillit som han jo gjør, samt at han skyter mye. Det resulterer jo gjerne i mål eller målgivende, sier Red Wings-manageren.

Han kan også røpe at det kommer henvendelser fra andre managere.
– Jeg har fått noen forespørsler på Max Domi, etter at jeg la han ut for mulig trade – dog uten at budene har vært gode nok til at jeg ønsker slippe en av mine beste poengplukkere så langt. Har ellers luftet muligheten selv, for å se om det kanskje kan være interesse for Abdel. En hitmachine, som også kan produsere – men selvsagt; nothing is free.

Kenneth
Sørensens plast-leker slo omsider til og vant en ukesseier. Det var manager Kitty som ble beseiret 193.50 – 173.70.
– Jeg måtte opp ringa etter en grusom serieåpning, sier Sørensen og viser til stortapet for Møkasekken uken før.
– Nå husker ikke jeg hvem jeg møter denne uka. Men spiller ingen rolle, for uka skal vinnes, fortsetter han.

Slagskuddet kan informere at Puckies skal ut mot FetterAntons tapre gutter. Før dette møtet har Sørensen gjort endringer defensivt – noe han også varslet Slagskuddet på forhånd.
– Vurderer å rebuilde det defensive, men ingenting er klart, uttalte manageren før det ble hentet inn Adam Larsson og TJ Brodie – som altså nylig ble dumpet av Undrum.

Puckies-manageren avslutter med at han har forsøkt å få til noen trades med andre managere – men så langt uten hell.

Og det var managerne som hadde svart denne gang. Lykke til med ny uke, alle sammen .. med unntak av Cømmish.