Vi er i gang med desember, og Slagskuddet har tatt en titt bakover i tid. Vi kan presentere månedens lag i Slashingligaen.

Først beklager vi at det har drøyet så lenge å få på plass laget. Slagskuddet har grunnet forsinkelsen vært nødt til å regne ut hvordan poengene var da man sa takk til november, og ønsket desember velkommen. Men poengene er altså ut fra forrige måned. Og kun ett navn har fått bli med fra oktober-laget og over til november. Når det gjelder manager-kåringen, falt valget på en som har tatt store steg på tabellen, og som har vartet opp med tidvis sterke seire.

Vi gratulerer!

MNDsLAG

 

Gjeldende Spiller-Rekorder: 

Forwards: PATRICK KANE (Bolca de C) – 111,00 poeng (November ´15)

Backer: BRENT BURNS (Kjetils Team) – 102,70 (November ´15)

Goalies: BRADEN HOLTBY (Dirty DunDuns) – 69,70 (November ´15)