Det er ikke lenge til Winter Classic 2016 finner sted. Montreal Canadiens tar turen til Boston for å bryne seg på Bruins. Hva tenker Slashingligaens managere før kampen? Dette er Pick the winner; Winter Classic-spesial! 

600x400_072915_WinterClassic

Slagskuddet har spurt managerne hvilket av de to lagene man tror stikker av med seieren i denne Winter Classic-en. Og det er i grunn stor enighet om at Habs ikke har store sjansene uten Carey Price (Blue Wings) i mål, og at det skorter noe fremover for tiden.

Skjermbilde 2015-12-30 kl. 22.45.10

Faktisk mener 6 av 9  managere at Bruins tar denne seieren.

Men uavhengig av hvilket lag som vinner, kan enkeltspillere på begge lag plukke greit med fantasypoeng. Det blir garantert en drøss med taklinger, kanskje en fight, noen utvinsinger – og selvsagt blir det mål og assist. Men hvilke spillere har man mest tro på, blant Slashing-gutta?

La oss starte med det antatte tapende lag, HABS:

Av de 11 mulige Montreal-spillerne fra ligaen vår, er det kun tre man har tro på at kan konkurrere om å notere seg for flest Fantasypoeng. De er som følger;

Skjermbilde 2015-12-30 kl. 22.45.46

Hos motstander BRUINS er det dog større uenighet om hvilken spiller som vil peke seg ut;

Av 10 mulige spillere er det kun 1 som ikke er valgt av Slashingligaens managere som mulig «poengkonge» i kampen. Og det er DunDuns Torey Krug.

Disse har man derimot troen på;

Skjermbilde 2015-12-30 kl. 22.46.43

Og det er altså Matt Beleskey som får flest stemmer. Ikke at han bryter noe voldsomt, men han får 2 stemmer, mens de øvrige får 1 hver.

Dersom vi så ser på de to som har skilt seg ut fra hvert lag, og legger disse til grunn når vi skal se managernes utvalgte fantasy-favoritt, ender vi med…

*trommevirvel*

Pacioretty! 

Fasiten gjenstår å se – kampen kan ses fredag 1.januar klokken 19:00 norsk tid.