Kjetils Team

Hit

Bobby Ryan

Shit

David Pasternak

Favorittfilm

Attack of the Killer Tomatoes

Favorittmusikk

10cc – Dreadlock Holiday

Litt info om GM

Kjetil, eller Kjetil O. som han gjerne kalles, kom inn midt i sesongen i fjor, og er i så måte ligaens fersking. Han har nå hatt sin første draft, noe han gjorde med bravur, da han sitter igjen med et meget bra lag på papiret. Og i Slashingligaen er det som kjent papiret som betyr noe.

Ellers er Kjetil en lugn kar, som driver med blant annet testing av toaletter, cricket, innebandy med Trond back in the days, og også han har småbarn i heimen. Til tross for at han har en mørk fortid som Røllsing har han gjort Oslogutt av seg, noe som kler han godt, bare sjekk lua på bildet. Vi tror Kjetil kommer til å bli en tøff nøtt å knekke i årets Slashingliga.

 

Forbilde:

Dobbe-brødrene

Hjemsted:

Nordstrand?!

Spiser helst:

Hummer og kanarifugl

Rolle i ligaen:

Utfordrer og snikete bastard

Tabelltips

Fjorårsplassering

Største trussel

Poesihjørnet

Siste nytt om laget

Vinterstorm avgjør matchups i Slashingligaen

Vinterstorm avgjør matchups i Slashingligaen

Østkysten i USA har blitt hardt rammet av en voldsom vinterstorm denne helgen, noe som dessverre har kostet både liv og enorme materielle skader. Nå viser det seg også at denne stormen har hatt stor innvirkning på Slashingligaen. Utsatte kamper har gjort at flere av...

Draft-preik; Sørensen & Olseng

Draft-preik; Sørensen & Olseng

For første gang skal han lede sitt lag fra sesongstart. For første gang skal han delta i draft. Kjetil Olseng er spent på det som venter, mens de fleste andre managere knapt levner ham en tanke.