Team Eff

Hit

Semyon Varlamov

Shit

Taylor Hall

Favorittfilm

Planet of the Apes

Favorittmusikk

Dr. Dre – Forgot About Dre

Litt info om GM

David har en brokete fortid som hissigpropp av rang, og tidvis klarer Slashingligaen å fyre opp til godt gammelt nivå. Til tross for mye lidenskap, er Eff også en av de mest kyniske GMene i ligaen. Han går ikke av veien for å lure noen, og velger og bruker spillere svært taktisk. At han også er en statistikkfreak gjør at han er en konstant trussel i Slashingligaen. Heldigvis ser det nå ut til at han har mistet grepet på det, og går mot en svakere sesong.

Kanskje ble finaletapet mot Jon Petter en for heftig kamel å svelge, selv for en sulten gutt som Eff?

 

Forbilde:

Dr. Evil (Austin Powers)

Hjemsted:

Sarpsborg

Spiser helst:

Pizza Sarpen (R.I.P.)

Rolle i ligaen:

Jakkeløs

Tabelltips

Fjorårsplassering

Største trussel

Poesihjørnet

Siste nytt om laget

– En uholdbar målvaktsliga

– En uholdbar målvaktsliga

– Målvaktene har fått alt for stor verdi i ligaen. Slashingligaen er blitt målvaktsligaen, raser manager Eff. Dritt lei av å se middelmådige sisteskanser sanke poeng i ukeskampene.

Nytt topplag i Slashingligaen

Nytt topplag i Slashingligaen

Slashingkontoret har evaluert gårdagens draft, og selv om vi kommer til å bruke litt tid på å komme med en velbegrunnet og grundig analyse med tabelltips, er det enkelte ting vi ønsker å belyse allerede nå. For å begynne med det hyggeligste: Årets draftvinner ser ut...

Sommerpraten Signert: Eff

Sommerpraten Signert: Eff

Eff ble seriemester, og det vet han å sette pris på. Samtidig vurderer han en svenske som mulig keep til kommende sesong.