Bolsa de Kokkos

Hit

G (Empty)

Shit

Brandon Saad

Favorittfilm

Cyberbully

Litt info om GM

Det virket tilsynelatende urettferdig og ufortjent når enkelte av ligaens medlemmer, vi husker ikke hvem, begynte å kalle Ole Martin for Møkasekken. Ettertiden har dog vist at navnet i aller høyeste grad satt som en skreddersydd dress på dette villsvinet av en mann. Her sitter nemlig syrlige kommentarer og personangrep mot Commishene løst, og det er vel ingen i ligaen som ikke har fått føle hans gufne lynne? Han har sågar ertet på seg drapstrusler.

Forøvrig har han relativt god oversikt over det som rører seg i hockeyverdenen, selv om vi vil anbefale å holde fokus litt mer på spillet og litt mindre på pucker.

 

Forbilde:

Mike Keenan

Hjemsted:

Brevik

Spiser helst:

Hos Gyda

Rolle i ligaen:

Møkasekk og pucksamler

Tabelltips

Fjorårsplassering

Største trussel

Poesihjørnet

Siste nytt om laget

12. Oktober – en real møkadag

12. Oktober – en real møkadag

Det Herskapelige og Allmektige Kåntåret erklærer herved at 12. Oktober for alltid skal være kjent som «Ole-Martin Bakkes dag». Det skal stå som en høytidsdag for alle i og rundt Slashingligaen. Det forventes at ligaens medlemmer flagger og gratulerer hverandre med...

Møkasekken: – Nå er jeg sint!

Møkasekken: – Nå er jeg sint!

Slashing.no har mottatt et leserbrev signert Bakke - Møkasekken. «Raser etter slashcast» I innlegget nedenfor henvises det til en SlashCast - du har vel hørt den selv? Hvis ikke - skru opp lyden og nyt!  "SlashCast - nærmere verdens beste fantasyliga, kommer du ikke!...

Sommerpraten Signert: Bakke

Sommerpraten Signert: Bakke

Det var når sluttspillet røk at manager Bakke begynte å fokusere på neste sesong. Men hvilke spillere han tar sikte på å drafte, det er ennå usikkert.