Historien

Den korte, men innholdsrike historien om Slashingligaen

Slashingligaen ble til som et spontant påfunn sommeren 2013. Commish Bakkevik hadde gjennom lengre tid vært oppmerksom på at den slags er meget populært i Junaiten, eller Stata om du vil, og han luftet dermed ideen for Commish Torp. Unge Torp synes det hørtes spennende ut, så da opprettet vi en liga på Yahoo (siden den så best ut), og begynte å høre med venner og bekjente som kunne være interessert i å bli med.

Enkelte ble med, andre var mer tvilende, men de aller mest oppegående av de vi inviterte takket selvsagt ja til dette generøse tilbudet. Etter en kjapp opptelling var vi 12 stykk, og vi bestemte oss da for å stoppe rekrutteringen. Slashingligaen var født, og vi var i gang.

En av de første tingene vi gjorde var å døpe ligaen Slashingligaen og utdele poeng for PIMS og Hits. Det måtte jo være en skikkelig hardingliga. Det skulle vise seg å være spennende og lurt, og ikke minst gjorde det ligaen langt mer ufortsigbar og interessant enn den ville vært med standard regler. Det ble tidlig klart at dette falt i smak, og det ble etter hvert et utrolig engasjement blant deltakerne. Veldig moro!

Den første sesongen vant David Eff på imponerende vis, men ingen husker hvem han møtte i finalen. Det vi dog husker svært godt er at David løftet vår vakre pokal, Lord Slashings Cup, og at han var særdeles «kjekkesen» i tiden som fulgte. Seriemester i vår første sesong ble 2 Speed, og han mente naturlig nok at denne tulleprisen var viktigere enn sluttspillet. Totalt mangel på kultur der altså. Det ble også et awardshow hjemme hos Begby på slutten av året, med diverse både hån- og hederspriser.

Påfølgende år ble vi 14 lag, og dette året tok 2 Speed steget helt opp, og han sto til slutt igjen som vinner av sluttspillet. Veldig imponerende, spesielt med tanke på at laget var et autopicklag av dimensjoner. Seriemester ble David Eff, som hadde nok en bunnsolid sesong. Det vi også husker svært godt er Nils som hadde skrapet sammen tidenes lag, men som på ulykkelig vis tryna ut av sluttspillet i første runde mot Møkasekken Bakke. Dette året tok vi awardshowet til nye høyder, og vi har nå en fast samling med pokaler som vandrer mellom GMs fra år til år.

Slashingligaen går inn i sin 3. sesong, og engasjementet er på vei mot nye høyder, noe denne siden er et bevis på. Hvem som vinner i år er veldig åpent, og bookmakerne skal få streve med å sette oddsen gjennom vinteren.

Slashingkontoret:

Commish Bakkevik

Commish Bakkevik

Commish

Øverste diktator. Høyt respektert og elsket av alle. Alltid objektiv og rettferdig, og et moralsk kompass for hele ligaen. Et forbilde og en rollemodell.

Commish Torp

Commish Torp

Assisterende Commish

Assisterende commish, men like diktator som Bakkevik. Legger lista for god oppførsel på facebook, og er det nærmeste vi kommer en politimann i Slashingligaen. Fryktet, respektert og elsket.

Code-Monkey Slumdrum

Code-Monkey Slumdrum

Husnerd

Undikken koder og står på, og lager blant annet statistikker og suspekte trekningssystemer til draftrekkefølgen. Han er ikke akkurat en rollemodell, men han er en vakker mann.