Swingers King Kongs

Hit

Ryan Kesler

Shit

Ingen selvsagt

Favorittfilm

Shaving Ryans Privates

Favorittmusikk

Daddy DJ

Litt info om GM

Bettman er en mann av mange talenter. Dere trodde kanskje han var en hard commish, men da skulle dere sett hvordan han styrer bigesjeften på Slashingkontåret, altså Infotjenester, med jernhånd. Det er ikke få kollegaer som har endt opp som sengevætere! Når han ikke er på kontåret så er det svartepenger som står hans hjerte nærmest, og lommene hans formelig bugner over av sedler. Det har ikke vært få turer på Butterfly med Bill Daly der han har blafret med sedlene. Kvalmende oppførsel!

Bortsett fra det er han selvfølgelig et unikum i fantasyhockey og en motstander kun Torp kan tukte i det lange løp. Hockeykyndig går han også for å være, selv om brekkbønna nok mener noe annet.

Forbilde:

Sjur Robert (eller var det Kai Robert????)

Hjemsted:

Dærn

Spiser helst:

Skumpekk (kokosrull, for uinnvidde)

Rolle i ligaen:

Commisioner og Californiaentusiast (takk for at du slår et slag for områdene blottet for hockeykultur)

Tabelltips

Fjorårsplassering

Største trussel

Poesihjørnet

Siste nytt om laget

Møkasekken: – Nå er jeg sint!

Møkasekken: – Nå er jeg sint!

Slashing.no har mottatt et leserbrev signert Bakke - Møkasekken. «Raser etter slashcast» I innlegget nedenfor henvises det til en SlashCast - du har vel hørt den selv? Hvis ikke - skru opp lyden og nyt!  "SlashCast - nærmere verdens beste fantasyliga, kommer du ikke!...

– En uholdbar målvaktsliga

– En uholdbar målvaktsliga

– Målvaktene har fått alt for stor verdi i ligaen. Slashingligaen er blitt målvaktsligaen, raser manager Eff. Dritt lei av å se middelmådige sisteskanser sanke poeng i ukeskampene.