– Helt fantastisk rævva! Manager til de røde vingene raser etter totalkollaps i siste matchdag mot Swingers King Kongs. Les dette og mer – i Før & Etter Runden!

For alt lå til rette for at manager Foss endelig skulle klare å tukte Bakkevik og hans King Kongs. Men slik gikk det ikke.

OC
– Vi leder 135 mot 131 før siste natta, når samtlige av mine aktive spillere finner ut at de skal ha en rævva dag på jobb. Rett og slett kollektiv kollaps, i stedet for å sanke poeng, raser Red Wings-sjefen. Laget, som i grunn har overrasket og lå på topp både hva angår poeng og tabell etter to uker, tapte 131.60 – 144.80. Og raste på begge nevnte tabeller.
– Nå møter vi Eff i neste runde, og det blir neppe noe enklere. Jeg hadde jo ikke trua på seier på forhånd mot Swingers, og igjen taper jeg siste natta, men det er helt fantastisk rævva at alle spillere går i minus. DER må det skjerpings til, sier Foss.

Han forklarer ellers at det er hentet inn ny målvakt, da Carey Price er satt på sidelinjen i minst ei uke.
– Vi hentet inn han som nå overtar hovedrollen mellom stengene i Price skadefravær, nemlig Condon. Så da er vi vel siket at vi ikke misser noen matcher i allefall. Ellers er Tyler Myers sluppet. Han var ikke særlig populær i spillergruppa, da han nektet dusje etter kamper og treninger, så da sa vi adios, forklarer manageren.

På spørsmål om overraskelser i sesongen så langt, velger han å skule mot DunDun, og smile mot Kitty.
– Hadde faktisk troa på at DunDun skulle bli litt aktiv nå, men den gang ei. Kitty derimot – stående applaus fra meg og mine!

– Hva med trades? Noe på gang? 
– Nå sto jo vi for den første traden i ligaen, sammen med Puckies. Om det blir mer får tiden vise. Man er i forhandlinger med et lag, men om det blir noe er usikkert, avslutter Wings-sjefen.

swinger
Seiersherre Cømmish Bakkevik var desto blidere overfor Slagskuddet når det kom til prat om ukens kamp.
– Både King Kongs og Red Wings har relativt tunge uker. Mitt lag har kanskje flyt som vinner, sier han fornøyd.
– Og nå møter vi DunDun – og forventer selvsagt ny seier, legger han til.

Bakkevik har forøvrig gjort endringer på målvaktssiden også han.
– Ja, jeg kastet ut Mike Smith. Arizona får en tung sesong, og Allen ser ut til å ha tatt plassen i Blues, forklarer Cømmish kort.

Avslutningsvis legger han til at han lar seg imponere over at manager-Foss ikke har grint over skader.
– Og jeg lar meg samtidig overraske over at Bakke har gjort nettopp det! Forøvrig vil jeg bare si at Ørjan er en tønt, og at han bør passe kjeften sin så ikke han pådrar seg Commish vrede, avslutter han.

Kitty
Manager Kitty lar seg ikke vippe av pinnen av Cømmish, men smisker kjapt;
– Simon «valpen» Swinger har overrasket meg. Dette fordi han får lov til å bruke tiden sin på det, sier han – uten at Slagskuddet ble fryktelig mye klokere av uttalelsen.

Rangers vant uansett sin ukesmatch over Møkasekken Bakke, og selv om Kitty ikke har noe behov for å ytre noe om den rimelig overlegne seieren, sier han følgende om kommende uke;
– Jeg skal møte Morgan’s chosen ones nå, og forventer å ta han. Jeg har et bedre lag og har plukket ganske bra med poeng hittil, sier han selvsikkert, mens Slagskuddet registerer at han befinner seg på 8.plass på tabellen, og på en 5.plass poengmessig.

Han avslutter med å røpe at det vil bli endringer i troppen fremover.

Bakke
– Ja, jeg møtte og tapte for Kitty. Uka ble preget av skader på Getzlaf, Stastny, Tarasenko, Saad, Drouin og Strome. Blir vanskelig når det mistes så mange kamper, samtidig som de som er igjen ikke leverer i det hele tatt…, sukker en oppgitt manager Bakke.
– Denne uka er det 2speed clippers, som står med 3-0 så langt, mot mitt lag som er totalt ute av form. Dette kan bli stygt om ikke kyllinggjengen nå starter å levere, fortsetter han.

Tross elendig spill blant troppens gutter, har ikke BdC-manageren gjort endringer.
– Jeg jobber med saken. Har to forslag ute på høring og har tatt imot et par, men her holdes ting hemmelig for øyeblikket, er Bakkes kommentar.

Hva angår overraskelser i ligaen så langt, ser Bakke mot Cømmish.
– Største overraskelse for meg er at regnearket til Simon ikke har ført han til topps allerede, flirer han.

Begby
En annen som flirer er Begby.
– Mitt Flames spilte mot DunDun, og det var jo grei skuring, sier manager Petter.
– Men nå møter jeg Nils, og den blir seig, legger han til.

– Men er det noen trades på gang i flammeland? 
– Det er dårlig med det, men Burrows er inne for Silfverberg, for å få en ekstra kamp, sier Begby-sjefen.
– Jeg vil også legge til at Autopick Clippers vært den største overraskelsen!

JP
Positive nyheter for en ..positiv (?) fyr?
– Joda, en helt OK uke ift. poeng, men det er litt urovekkende at laget leverer så ujevnt. Skal det fortsette sånn, så må jeg kjøpe nye harelabber, den gamle er neste utslitt, sier manager JP med et fårete glis.

– Nye harelabber, betyr det nye spillere?
– Fare for det. Laget leverer ujevnt, så noe bør gjøres. Jeg har noen prospekter på hånda som burde passe fint i Slashing-ligaen.

Denne uken møter 2 speed Møkasekken himself.
– Og Møkasekken startet sesongen sterkt, men de siste to ukene har han hatt halve laget på sykehuset og levert heller svak innsats. Han stiller derimot sterkt i kampen om Årets Kjeks, sier JP lattermildt.
– Kan jo legge til at den største overraskelsen så langt er Bolsa de Cacas, i negativ forstand (for ham). Jeg syntes laget hans så veldig giftig ut på papiret. Han har hatt mye uflaks da, og kommer nok sterkt tilbake.

– Men tilbake til harelabbene.. er det trades på gang?
– Trading er aktuelt. Var gjennom en runde med Eff forrige uke (tre forskjellige variasjoner over samme tema), men det ble ingen avtale. Ellers har jeg noe i kikkerten, som ikke røpes her og nå, sier FetterAnton.

Manager JP har forøvrig også droppet Granlund og hentet inn Darnell Nurse, i tilfelle noen skulle bli syke. (ha..ha…ha).

Kenneth
Tørre vitser kan også manager Sørensen alt om, men seier mot JPs 2speed, det ble det ikke.
– Men jeg trodde jeg skulle ta denne ukesseieren, sier Puckies-sjefen.

Han har som vanlig ikke snøring på hvem han møter i neste runde.
– Men det blir seier, sier han selvsikkert.

Og det blir nesten uten spillerbytter. For etter traden med OCs ser han seg temmelig fornøyd med laget, bortsett fra at han hentet inn Marco Dano for Craig Smith.. Apropos OCs, så trekker han frem dette laget som den største overraskelsen så langt. Antagelig før de gikk på snørra på oppløpet mot King Kongs.
– Og Crosby har blitt matcho…, avslutter Sørensen – som møter Hannestad Pils – som dessverre ikke har ønsket å møte pressen etter et nytt tap, denne gang for Torp..som heller ikke har medietrening.

Det har derimot manager Olseng;

Kjetil
– Jeg har nettopp møtt Morgan, og det ble jevnt. Jeg måtte bruke opp mine bytter tidlig i uka da Stålberg ble slått ned og Kane fikk vondt kne, så da Jagr ble skadd også kunne jeg ikke gjøre noe med det. Fornøyd med Muzzin og Ryan som leverer bra denne uka, sier mr K, som stakk av med seieren over Mystery.

Nå venter de brune bamsene til manager Undrum.
– Og han må være storfavoritt. Alt annet en soleklar seier til han må være flaut for de brune bjørnene, sier Olseng – som ennå ikke har bestemt seg helt for hva endringer det eventuelt blir i troppen denne uka;
– Men jeg kommer til å se hvem som er ledig, og om jeg kan få mer ut av de enn de jeg har. Jeg må også se an skaden til Jagr, sier han rolig.
– Ser etter muligheter for å få inn bedre D, legger han til.

Mr K har forøvrig latt seg imponere over at Swinger sto to uker uten seier, før den endelig kom mot Foss.
– Videre er jeg overrasket over at Crosby og Ovechkin er bedre, avslutter han.

Trond
– Jeg møtte Eff denne uken, og synes jeg gjorde en god uke. Men han gjorde en bedre. Dårlig timing på møtet oss i mellom, sier Undrum – som virker å ha smakt litt på druen. For mens han egentlig skal ut i dyst mot nevnte Kjetil Olseng, snøvler Bamsefar om pusekatter.
– Møter Kitty nå. Her kan det bli alt fra total overkjøring i ene eller andre retningen til uavgjort. Har vel egentlig en litt dårlig følelse, ettersom jeg syns laget mitt har levert godt i en lengre periode nå, sier Undrum mens Slagskuddet klør seg i skjegget.

Uansett – det er ikke bare deilig drue som forlater flaskehalsen hos de Brune Bjørner. Det er også spillere som forlater klubbhuset.
– Jada. Ut med Bernier, inn med Cam Ward. Bernier ble ikke den starteren jeg trodde, og da er det bedre å ha Cam Ward som starter mer enn 50% av matchene, begrunner den vanligvis så oppegående manageren.
– Ellers ingen trades her enda! Syns det har vært ganske slapt med trades i år i forhold til i fjor. Enten er folk mer gniene, eller så har folk blitt ganske mye mer fornøyde etter draften og fått lag som sitter bedre, sier han.
– Gjelder det alle?
– Tja. Jeg lar meg jo overraske over at Møkkasekken og kåmmish har gått på 2 tap på 3 kamper. Har fortsatt troa på de gutta, men hadde ikke sett dette komme, avslutter Undrum.

eff
– Ja, jeg møtte altså Undies, og det ble jevn kamp. Jeg forventer en jevn kamp også denne uka, men håper å jekke ned OC med å gruse han, sier en bråkjekk Eff til Slagskuddet.
Eff har forøvrig en forkjærlighet for Mystery, og ville gjerne beæret sin nylige Månedens Manager-pris til ham.
– Mystery Morgan er overraskelsen så langt, sier Eff.

– Nok om ham. Er det noen aktivitet på  gang hos Effern?
– Tja, sikler på et par på FA, men det skjer nok ingenting hvis det ikke blir noen skader. Jeg hadde også en stor trade på gang, men den ble så vidt stoppet. Jeg har en danske som er tilgjenglig, men ikke til enhver pris, forklarer manager Eff.

Og dett var dett for denne gang.