Kamper ble vunnet, og kamper ble tapt. Det er klart for ukens Før & Etter Runden – hvor selveste Cømmish beærer oss med sine svar!

Og vi starter, selvsagt, med sjefen sjæl;

swinger
– Jeg spilte mot Nils sist uke, og det ble selvsagt seier, sier han selvsikkert. Hans King Kongs slo Torp Make Beliefs 211.70 – 195.70, og klatret på tabellen.
– Hvem jeg møter denne uka vet jeg ikke, og nå som jeg har banket Nils ned i støvlene og har bragging rights på Slashingkontoret, driter jeg i det også!
– Men jeg vil legge til at David Eff ligger an til å bli årets brekkbønne. Det sjokkerer, sier Cømmish.

Ellers er det lite sjokkerende å melde om fra King Kongs-troppen.
– Jeg planlegger uka, så vi får se om det blir noen spillerbytter eller trades, avslutter han.

Torp har ikke ønsket å snakke med pressen etter tapet, og sender stafettpinnen til mannen som skal bryne seg på manager Bakkevik – nemlig…

Kenneth
Sørensen og hans plastpucker.
– Ja, nå venter Slashingkontorets far! Kommer sikkert til å tape, for Simon kan alle shitne triks, sier manager Sørensen til Slagskuddet.

Tap ble det også i møtet med Begby Flames.
– Ja, og derfor er jeg meget ordknapp. Nytt kjedelig tap. Skuffa at de store stjernene i laget som ikke virker i form. Vurderer å hente inn Rinaldo og Dorsett for å få inn litt mer biff i laget, avslører Sørensen.
– Jeg har forresten allerede hentet inn Ryan Ellis for skadet spiller, fortsetter han.

Begby
– Seier over Puckies ja. Var close race, men dro litt i fra siste dag pga fire flere aktive spillere, sier en fornøyd Begby-sjef.
– Møter bolsa de cacas denne uka. Håper så klart på en seier, men med både Streit og Couture langtidsskadet er jeg avhengig av ikke å få skader denne uken. Møkkasekken sliter også med skader, men tror han har flere kamper enn meg likevel så blir nok hardt. fortsetter han.

Den ellers sindige managern er forresten litt oppgitt for tiden.
– Det handler om en trade. Har en som har vært pending omtrent en uke, håper den får svar snart, raser han.

Bakke
– Jeg forventer at gutta mine tar seg sammen og slukker flammen. Her går vi for slakt. Rett og slett… Nå virker Petter som en trivelig type, men noen må få hevnen her, sier manager Bakke før første kamp mot Flames.

Han er ivrig etter å rette opp etter et tap for Pilsen fra Hannestad.
– Det var Rangers-spillerne som gjorde kål på meg på søndagen. Pilsens menn produserte voldsomt, sier han kort.

– Ellers, noen endringer, Møkasekken?
– Kari Lehtonen og Stars er form. Pavelec må en tur på Stevie Wonder -senteret. Han ser åpenbart ikke pucken. Ellers er jeg åpen for trade, selv de mest sinnsyke. Skal jeg ned i picks så må det være noe ekstraordinært. Jeg ønsker meg en meget bra C/LW. (KEEPERMATERIALE, og jeg betaler bra for rett spiller), avslutter han.

Pilsen har ikke møtt til pressekonferanse denne uka heller.. men; Apropos Keepers.. det er en som ikke er fornøyd..

OC
– Njæ.. jeg vet ikke helt. Jeg gikk nok for feil kar. Sto jo lenge mellom Nash og Filip Forsberg, før også Hall ble vurdert etter sist sesong. Så gikk jeg for Nash da. Store sterke Nash. Som liksom lyyyyste i The Big Apple. Men neh, den mannen bør begynne å ta seg sammen. For variabel. Det er selvsagt flere av dem, og det kostet meg, for andre uke på rad, kampen. Dritt lei knepne tap, sier manager til de røde vingene.

For Kjetils Team trakk det lengste strået.
– 155.50-tap mot 158.80. Møøøøk, fortsetter Foss, som har gjort endringer i troppen;
– McQuaid fikk fyken for en tid tilbake, og inn kom Martinez. I går takket jeg Perreault for bidraget (det lille han har kommet med), og hentet inn Hayes i stedet. Så får vi håpe det friske blodet kan bidra til god uke mot BamseBrakar-Undrum. Men lukter nytt tap. Undrum hadde en ikke-imponerende uke nå, og slår nok hardt tilbake.

– Åpen for trades? 
– Absolutt alle er tilgjengelige med unntak av Price. For rett pris, selvsagt, sier manageren.

Kjetil
– Vi fikk begge mye færre poeng enn det jeg hadde regnet med, sier manager Olseng på spørsmål om hvordan han opplevde uka mot Wings.
– Og en trade med de to involverte lagene midt i uka gjorde møtet ennå mer spennende. Jeg prøvde meg også med å ta inn Lindberg fra FA i slutten av uka for å prøve å sikre seier, men han klinka til med minus-poeng. Allikevel gikk det bra, takket være at Panarin fortsatt leverer, fortsetter manageren – som velger å avvente flere bytter en stund.

– Hva så med denne uka?
– Dirty Dundun. Audun er en bra mann, og han er på mange måter den som introduserte meg for ishockey. Jeg har alltid vært interessert i sport, har hørt mye på Stjernen-kamper på radio’n, men jeg hadde aldri vært på kamp før jeg ble med Audun på kamp. Etterhvert fikk vi sesongkort på A-feltet i Stjernehallen, mellom taxi-sjåfører som ikke er helt sikre på regler og menn som går opp i fistel om de blir litt ivrig. Hver morgen hørte vi på sporten på Radio Fredrikstad da vi kjørte sammen til skolen. Så for meg er denne kampen hakket viktigere enn de andre. Men jeg mener at laget mitt er flere hakk bedre og at jeg derfor bør vinne klart.

DunDun har ikke møtt opp til pressekonferanse, men det har karen han tapte (stort) for gjort;

eff
211.40 – 122.20 endte det til Effern over DunDun.
– Uka gikk som forventet, egentlig en sikker seier, sier han kort og selvsikkert til Slagskuddet.
– Møter ass.commish Torp denne uka, og er forbredt på tap denne gang. Det ser ut som han har flere kamper enn meg og et meget godt lag. Så ja, jeg forventer et tap, fortsetter han – ikke like selvsikkert.

– Om han har et godt lag, betyr det endringer hos Eff?
– Tja vet aldri, det må i så tilfelle bli å trade bort Shenn mot en RW, eller kanskje en D mot noe picks. Jeg kan ta i mot droppe-kandidater mot noe picks hvis folk har lyst på Schenn eller f.eks Seabrook, avslutter Effern.

Vi avslutter med ..

Trond
Manager Undrum! Han møter Foss;
– Ja, nå møter jeg redaktøren selv, som denne uka var nesten like slapp som meg. Dette blir en jevn uke med lave score, tipper han.
– Kommer jo fra møte med Mr. Mystery M. Jeg vant, men det var rett og slett flyt. Morgan ledet fra mandag til lørdag, dog aldri med mer enn 9 poeng. Men et bra oppsett for meg på lørdag, så fikk jeg en liten ledelse som holdt, fortsetter Undrum.

Endringer i troppen var han usikker på;
– Ikke helt bestemt meg enda. Årets Shit, i følge Commish, henger i en relativt tynn tråd! (denne shiten har nå forlatt skuta).

Og det samme gjør Slagskuddet, for denne gang.