Det er stor enighet blant managerne om hvilken av keepers-spillerne de aller helst skulle hatt i egen stall. På hvem de minst liker, er det større uenighet. Heldigvis?

Men la oss starte med det positive. Hvilken manager ser ut til å ha sikret seg selveste marsipangrisen? Mannen de andre managerne gjerne skulle sett i sin egen klubbs drakt? Vel – 88,89 prosent av managerne i Slashingligaen (i alle fall av de som har avgitt svar), ønsker seg aller mest den storvokste russeren; Alex Ovechkin. Også John Tavares og Erik Karlsson ble rangert som nummer 1 av enkelte managere.

28-26-25-24
Men totalt var Ovechkin valgt som ønsket 1.keeper av 8 av de 10 managerne som responderte på undersøkelsen. Det ga snitt som høyest ønsket. Deretter fulgte Seguin (snitt 26) og Tavares (25). David Backes, Steven Stamkos, P.K. Subban, Carey Price, og Erik Karlsson var også populære, alle på 24.
Skjermbilde 2015-11-18 kl. 20.32.51
Slagskuddet har forsøkt innhente kommentar fra manageren som eier populære Ovi, men..Mystery Morgan er tross alt Mystery Morgan.

– Nei takk!
Men, mens enkelt er populære, finnes det også de som «ingen» andre enn eieren kunne tenke seg. Og der er det to stykk som peker seg noe ut blant «topp 5, nei takk» – nemlig Voracek og Kucherov, eid av henholdsvis manager Sørensen og Pilsen. De to spillerne er plukket ut 26 ganger blant de fem spillerne man minst ønsker fra andres lags keeps.
– Kucherov, ja.. Nei, si det, svarer manager Pilsen på spørsmål om hvorfor han tror spilleren hans er plukket ut så mange ganger.
– Han har 10 poeng i år og er jo henta inn som poengplukker. Men jeg tror han lider litt av at Tampa har starta passe røtent og har grei skadeliste. Jeg har likevel ikke planer om å droppe han eeenda i hvert fall, fortsetter han.

Sørensen har følgende svar;
– Godt spørsmål. Jeg sto mellom MacKinnon, Rask, Foligno og Voracek. Synes Voracek har høyt potensial og trodde MacKinnon skulle bli en ny Huberdeau… Men så feil kan mann ta. Klarer likevel ikke å innrømme at jeg tok feil, da Swinger tok min mann i Avalanche.

Skjermbilde 2015-11-18 kl. 20.35.50

Som man ser av tabellen over er heller ikke Kevin Shattenkirk (snitt 25), Jonathan Toews (25),  eller Rick Nash (24 ) kommet heldig ut på oversikten.

Skuffet
Nevnte Nash og Voracek – i tillegg til Dan Giordano, er forresten de spillerne som har fått dårligst rank av de keepers man minst vil ha. De går igjen i de to første plassene (der 1 altså er MINST ønsket av andre lag blant keepers).
Skjermbilde 2015-11-18 kl. 20.53.26

– Ikke moro å se Nash helt der oppe, men det er forståelig. Jeg er skuffet over gutten selv. En kjempesesong i fjor, mens i år er det alt for variabelt fra ham, sier Red Wings-sjef Foss.

Kitty har fått lov å slippe kommentere saken om Giordano, ettersom han er så flink å lære bort livsviktige ting til Sparta-gutta her hjemme.

Følg med i morgen for avsløringer om hvilke keepers managerne i Slashingligaen ser for seg for neste sesong!