Drømmer du om Subban, Benn og Landeskog i neste sesongs tropp? Med mindre du allerede har dem, er det bare å drømme videre. Dette er spillerne som fortsatt blir Keepers. 

Slik ser den ut, oversikten over Keepers inn i denne sesongen. 28 spillere, som gjorde det forholdsvis greit i Slashingligaen 2014-15. Men er samtlige av disse med videre i sitt lag, når 2015-16 er over?

(saken fortsetter under bildet)
11898754_10152971268041174_6985799026002740883_n

Slagskuddet har fått tilbakemelding fra 10 av 14 managere hva angår tanker rundt keepers etter denne sesongen – hvor vi altså går fra 2 til 3 beskyttede spillere.

eff
Nåværende KEEPERS: Giroux og Weber

– Jeg vet ikke hvilke tre jeg går for neste sesong. Jeg vurderer alt, men tar nok et valg etter sesongen. Mulig jeg trader en mot noe picks hvis jeg ikke når sluttspill eller noe, jeg holder alle muligheter åpne, men jeg har noen valg å ta, sier manager Eff.

Bakke
Nåværende KEEPERS: Tarasenko og Getzlaf

– Vet heller ikke hvilke tre jeg beholder med videre. Vurderer Kane, Tarasenko og et lite kobbel av andre. Flere som ikke produserer i nærheten av forventet så vi får se hva som skjer utover sesongen, sier Møkasekken Bakke.

Kjetil
Nåværende KEEPERS: Cindy og Burns

– Vet ikke hvilke tre, og vil heller ikke si noe om hvilke jeg vurderer, sier Olseng kort.

Trond
Nåværende KEEPERS: Seguin og Subban

– Jeg vet hvilke tre jeg skal beskytte. Det er Subban, Seguin og Victor Hedman. De to første var på planen før fjoråret. Hedman var på planen før draften i år, sier manager Undrum – en av tre mangere som er sikker på alle tre keepers.

OC
Nåværende KEEPERS: Price og Nash

– Jeg vet ikke alle tre ennå. Price og Eichel blir nok med, men siste er jeg helt clueless på per i dag, sier Red Wings-sjefen.

Begby
Nåværende KEEPERS: Malkin og Couture

– Vet ikke alle, men Benn og Malkin er klare, så får vi se an på tredjemann, sier Begby Flames-managern.

Torps
Nåværende KEEPERS: Tavares og Karlsson

– Alle tre keepers er klare. Tavares, Karlsson, Landeskog!

Kenneth
Nåværende KEEPERS: Backstrom og Voracek

– Jeg er også klar på mine tre keepers. Det er Backstrom, Voracek og Ladd, sier manager Sørensen – og gir blaffen i om ingen liker hans Voracek.

JP
Nåværende KEEPERS: Pavelski og Lundqvist

– Her er ingenting avklart. Har per i dag fire potensielle keepers: Pavelski, Lundqvist, Byfuglien og Rinne, sier FetterAnton.

swinger
Nåværende KEEPERS: Stamkos og Backes

– Som Cømmish har jeg alle tre klare. Stamkos, Backes og MacKinnon, sier Bakkevik med et stort glis i retning Sørensen.