Laber interesse da Slagskuddet åpnet for pressekonferanse, og ikke overraskende var det fire seiersherrer som stilte opp. 

Vi starter med den sympatiske..

Trond

Manager Undrum møtte Torp Make Beliefs, og tok en 182.20 – 176.30-seier.
– Jeg hadde flyt når jeg tok Torp denne uka. Ser ut som ting er litt på stell igjen. Men når jeg så over er det vel kun en spiller som har mer poeng enn jeg har fått mot meg hittil, så egentlig er jeg ganske fornøyd der, sier Bamse-sjefen.

Nå venter plastikk-ender, og vi håper ALLE at Seguin vil ta for seg. (hint hint).
– Ja, nå møter jeg min erke nemesis, Kenneth! Uansett hvor godt rigga lag jeg har så vinner han. Og nå har han jo fått en gavepakke av spillere for denne sesongen mot hauger av pick i neste. Dette blir hardt, sier Undrum – som altså har en superspiller klar for å kjøre hardt med badeENDENE til Sørensen.
– Ellers sitter jeg litt på gjerdet og venter på spillere tilbake fra skader før jeg gjør noen store endringer i laget, avslutter han.

Sørensen, som gikk på et tap, har for første gang i karrieren latt være å stille til pressebrief. Mannen som slo han denne uken, er derimot ivrig..

Kjetil

– Alle mine spillere leverte langt over evne, stråler manager Olseng. Gutta hans leverte til gangs, og sørget for storseier med nær 100 poeng over plastgakk-gakkene.

Men nå venter manager Bakke..
– Jevnt blir det, men tror også jeg kan være med helt inn. Han hadde en bra uke nå sist, sier Olseng.

Kan det være at man vurderer spillerendringer for å ta den berømte Møkasekken?
– Ved trades ser jeg etter en RW. Ellers er det bare for andre managere å finne på noe, avslutter en av de som svarer på tradeforespørsler.

For det opplever nemlig enkelte at ikke alle gjør..

OC
– Litt lei av enkelte ja. Morgan (!) sjekk innom laget og forslag på trades innimellom æ. Hører du avviser for andre, så hvorfor la mine forslag ligge til tida går ut hver j* gang? Både tilbud med og uten toppicks fortjener et svar. Faktisk, sier en ærlig og irritert Red Wings-sjef.

Som hele tiden vurderer endringer i troppen.

Irritert var han heldigvis ikke da han kunne se at hans gutter slo DunDuns sist uke, med 215.90 mot 172.70.
– Abby og Doughty leverte varene denne uka. Det var godt. Trengte dette, sier manageren.

For nå blir det tøffere.
– Ja, møter Tørpærn nå, og han er slu som få. Neida, en dreven kar, som vet å tilpasse lag til uke osv. Nå har jeg ikke sett veldig nøye på oppsettet enda, men mistenker at han har en del flere kamper enn meg. Jeg får se hva jeg gjør litt ut i uka, men forbereder meg på et tap her.

En som også forbereder seg på tøff motstand er..

Kitty
Kitty himself!

– Ja, uka som kommer her nå spilles mot team Eff, så det blir meget vanskelig. Men skal gjøre en hederlig innsats!

Rangers-bossen er dog veldig happy med å ha beseiret Slashing-bossen.
– Uka som gikk har vært helt fantastisk, det finnes ikke mye bedre enn å slå valpen eller tæssen som føreren hans kallar han, ned i støvlene.
Men det var en en meget enkel seier, sier Kittilsen og viser til 207.80 over Swingers sine stusselige 164.20. til og med DunDun hadde slått ham. Ja, sikkert Pilsen også – om han husket sette opp laget sitt.

Apropos lag – er det endringer på gang hos Kitty?
– Har ingen planlagte utbyttingen i troppen, men får se hva som er på markedet!