Kampene er allerede i gang – men hvilke forventninger har Slashingligaens managere denne uka? 

Slagskuddet har tatt tempen på et par – og her er hva de sier;

Kjetil

Manager Olseng sitter og rører forsiktig i Oboyen sin i det Slagskuddet slår seg ned ved siden av ham. Seiers-Oboy, kan han røpe.
– Ja-a. Jeg hadde nok litt flaks denne uka, men vant en knapp seier, sier han fornøyd.

Og fornøyd skal man være når man beseirer FetterAnton, JP himself.
– Denne uka møter jeg Hannestad Pils. Jeg forventer en jevn match, og håper å trekke det lengste strået, fortsetter han.

Så langt er det 16.50 – 33.90 i favør Pilsen. Kan det bety endringer i troppen?
– Nå har Crosby, Hossa, Ryan og Kane alle vært innom IR+-plassen sist uke, så jeg må få oversikt over hvem som spiller før jeg gjør noen bytter, avslutter han. (Adam Henrique er siden intervjuet blitt sluppet til waivers) – og Slagskuddet tar turen til ikke-alltid-så-heldige…

 

JP

– Hadde et ytterst bittert tap mot Kjetil, og det tredje på rad. Rakk ikke å gjøre noen endringer i julestria, men det er ikke sikkert det hadde hjulpet. Mye møk på laget og mye møk på FA, sier den vanligvis så fornøyde 2Speed-sjefen.

– Så noe må gjøres…, fortsetter han og sikter til spillerstallen sin.

Denne uken møter han manager Undrum, og så langt leder han 27.30 – 25.70 over bamsene.
– Meeeen, jeg går nok på et dundrende tap der, sier mannen som tydeligvis har mistet fullstendig troen.

Hva så med serielederen..

eff

Han kommer fra seier over Hannestad Pils, og oppsummerer forrige uke slik;

– Tja, grei skuring det.

Denne uken er det 1. mot 2.plassen – og Eff leder 19.40 – 5.30 over Flames etter 1.natt.
– Det er et toppoppgjør, og det blir en spennede matchup. Men selvsagt, jeg har troa på seier, men føler meg langt fra sikker, sier Effern.

Betyr det endringer?
– Nei, venter med å se om Bouma er noe tess før jeg aktiverer han, sier serielederen til Slagskuddet.

Bakke

Det lukter som vanlig dritt i det man nærmer seg bordet der manager Bakke sitter og gliser, men Slagskuddet tar likevel mot til seg og lar dyret snakke.

– Ja-a, jeg møtte jo OCs Blue Wings. Uka ble som vanlig skjemmet ut av en heller elendig lørdag, men denne gangen holdt det heldigvis likevel. Getzlaf med 1+1 på søndag og begge i PP!! Er det nå det skal løsne?!

De tunge lørdagene hans kan resultere i endringer i troppen, røper han;
– Mulig det blir litt endringer, Okposo registreres nok til tirsdagskampen. Eller blir det sannsynligvis sendt ut et forslag eller to til trade denne uken, sier Bakke – som også har byttet målvakt-Nilsson med målvakt-Bernier.

DunDun er møkasekkens motstander denne uken, og leder med 31.20 -3.90 etter første natt.
– Ja, her møter jeg ligaens Jumbo og frykter en smekk på lanken igjen. Jeg har litt få kamper. Det er likevel håp dersom Getzlaf er i gang nå. Han har nemlig 4 matcher denne uken, avslutter Bakke.

OC

– Jeg var forberedt på tap for Bakke før forrige uke startet, og var enda mer forberedt da han frem til lørdag ledet 94.50-31.20. Så fikk jeg manet gutta mine skikkelig før natt til søndag, og Eichel vartet blant annet opp med 2 mål og 2 assist i «velkommen-hjem-til-Boston»-kampen sin, slik at jeg lå et knapt poeng bak ham før søndag. Tror det sto 102-101 i hans favør. Meeeen, så ble det litt for mange poeng på han siste natta, og da ble det som vanlig å tape tette kamper. Irriterende, sier Blue Wings-sjefen.

Denne uken møter han Kitty, og leder etter første natt med 46.60 – 21.20.
– Om det blir seier denne uka vet jeg ikke, men jeg håper på litt flyt. Jeg trenger en seier for ikke å bli hektet av i forhold til sluttspill. Greit det er en stund igjen, men jeg tar nå helst en seier enn et nytt tap, forklarer manageren.

Endringer i troppen er han usikker på.
– Selv om laget har tapt de tette oppgjørene, så mener jeg de er gode nok til å vinne også. Det må bare klaffe. Ofte har jeg hatt kamper mot «egne spillere», slik at når noen får pluss får de andre mye minus i samme kamp. Denne uka er det heldigvis ikke så mange slike. Men jeg sitter og vurderer litt i forhold til målvaktsituasjonen. Om jeg bør ha to stk og droppe en av utespillerne mine. Samtidig er det ikke mye spennende sisteskanser å velge i nå synes jeg. Price er ventet tilbake i midten av januar, og Fleury meldes føle seg bedre og i gang på treninger. Vi får se, avslutter han.

Kenneth

Vi avslutter med manager Sørensen, som kommer fra et tap for DunDuns.

– Jeg møtte altså ligaen dårliste klubb og klarte å tape. Da er vel vi ligaens dårligste lag nå. Gratulererer til Auduns særpeguttær, sier han og rister på hodet.
– Denne uka møter jeg Bettys venstre hånd på kåntåret. Det blir et råttent spill fra første dropp, spår han om kampene mot Torp. Enn så lenge leder i alle fall gakkgakkene 34.10 – 21.10 over Make Beliefs.

– Hva angår troppen, så har jeg ei sjuk høne som jeg måtte sette tilbake på IR (les: Letang), så hentet inn Petry som erstatter slik at jeg har noe å følge med på under Winter Classic. Samt gjorde ett bytte på løpersiden. Leser at Eberle ryktes vekk fra Oilers så velger å satse på ham i steden for Skinner, sier han til Slagskuddet.

– Forresten – Det går buss for tog denne uka!