I Signert skrives det fra hjertet, fra Slagskuddet eller andre managere. 

Slashingligaen er noe helt spesielt. I det minste virker det slik. For noen av oss?

For meg er den noe spesielt. Det er en liga som startet som moro, men som har utviklet seg til å bli noe «viktig». Faktisk, dropp anførselstegnet. Slashingligaen er viktig for meg.

Poengene spiller en rolle. Hver natt, hver uke. Måned etter måned. Det er det første jeg gjør når jeg våkner. Faktisk. Det å sjekke nattens resultater. Hvor mange poeng ble det, hvilken spiller markerte seg mest positivt. Fulgte han backen opp den rævva forestillingen han leverte sist, eller skjerpet han seg? Bør jeg vurdere å droppe han? Hvem er en verdig erstatter? Kanskje burde han trades? Kan det bli oppgradering i picks? Hva er han verdt? Overvurderer jeg egne spillere? Hah! Skambud. Han er for god, jeg beholder ham selv.

Bortsett fra gode netter med store poengfangster, er det lite som slår spenningen ved å åpne en «pending trade». Hvem har tilbudt, og hva er tilbudt? Er det kanskje du selv som har sendt av gårde et forslag? Er det et fair tilbud, eller er den skjev i din favør? Aldri i verden at motstander skal tjene på dette. Ok. Kanskje han får en god spiller og jeg et godt pick. DET kan funke. Kanskje må det forhandles. Frem og tilbake. En time? En dag? Sjelden mer. Enten går det, eller så går det ikke.

Jeg har hatt runder om det tidligere, og bruker derfor ikke fryktelig mye tid på det nå; Men besvar en trade, er du snill? Som nevnt over. Det kan forhandles, eller det kan avvises/godkjennes. Men svar. Drit i å la en trade ligge der til den råtner. Det er usportslig. I mine øyne. Antagelig fleres også.

Tilbake til matchen. Man leder ..eller henger etter hele uka. Så skjer det kanskje noe helt på slutten.
Skader, utestengelser, en IR som ikke blir IR tidsnok. Faen, få opp IR da, så jeg kan hente inn erstatter!

For mange på IR. Ikke plass til nye. Bli frisk da!! Spill!

Uka ledes. Men det er tidlig. Hvem har flest matcher? Har han droppet noen spillere, forsterket med noen nye? Har han kanskje glemt å sette laget?

Innimellom er det kanskje greit. Særlig om du møter vedkommende selv. Men det er igjen trist. At enkelte matchups er oppe og avgjort før de i det hele tatt har blitt spilt.

Slashingligaen er noe helt spesielt. Men kanskje ikke like spesiell for alle. Som for meg. Men sjekk innom laget ditt en gang i løpet av helgen i allefall da? For å aktivere spillere før ny uke?

Og du. Dersom du logger inn kanskje to ganger i uka. Eller en gang om dagen. Eller mer. Så får du brått med deg de gutta som er DTD og som du har i lineupen. De som bare tar plass uten å hente poeng. Kanskje du får opp laget som plukker. Som scorer og takler og blokker og vinner? Som stikker av med den ukesseieren som alle andre trodde du hadde tapt.

Da blir det brått moro. Og du. Det kommer et sluttspill. Og en sesong til. Og en til. Og en til. Jeg har ingen planer om å slutte å sjekke Slashingligaen med en gang jeg våkner. Og jaggu rett før jeg legger meg også. Bare for å dobbeltsjekke at ingen er skadet. Eller satt feil på benken.

Jeg sier ikke at du må bli slik. Men..

Jeg håper du blir med videre. Og jeg håper virkelig at du blir MED.

Gjerne også på undersøkelser. Ja, jeg er noe over gjennomsnittet interessert i dette. Men er det ikke gøy da? Med litt «attåt» spillet vårt? Litt lesestoff? Fantasi og virkelighet – på en gang. I allefall på en måte. Men det tar tid altså. Å lage ting. Å skrive ting.

Bli med a. Når du har sjans!

For Slashingligaen. Den ER noe helt spesielt. Ikke bare for meg. 

Signert..
OC

 

Noe du vil signere? Send gjerne på PM (Face) eller mail når Slagskuddet får slikt av Cømmish. 😉