Østkysten i USA har blitt hardt rammet av en voldsom vinterstorm denne helgen, noe som dessverre har kostet både liv og enorme materielle skader. Nå viser det seg også at denne stormen har hatt stor innvirkning på Slashingligaen. Utsatte kamper har gjort at flere av spillerne ikke har fått så mange kamper som de skulle, noe som mest sannsynlig har avgjort et par viktige ukeskamper. Jeg har gått tallene i sømmene, og her er det jeg har funnet ut.

Først litt om fremgangsmåten min. Jeg har rett og slett sjekket hvilke spillere som har mistet kamper, brukt gjennomsnittlig poengscore for sesongen og beregnet hvor mye poeng de mest sannsynlig ville fått. Så har jeg lagt disse poengene til hvert enkelt lag, og sett om det ville påvirket sluttresultatet eller ikke. Sjokkerende nok viser det seg at to av ukens kamper ville fått et annet sluttresultat.

Fetter Anton og Jakkeløse Eff

Det kommer nok ikke som et sjokk på noen at ligaens Fetter Anton, Jon Petter Grandal, nok en gang har hatt flaks. Han mistet ingen kamper, mens hans arge konkurrent, Nils Torp, mistet 26,9 poeng. Disse poengene hadde gjort at Torp hadde vunnet denne meget viktige matchupen med 7 poeng. Ikke rart det er guffen stemning i lunsjen og mørke skyer over Slashingkontoret i dag.

En annen som har hatt flaks er David Eff. Selv har han trolig mistet 4,9 poeng, mens hans konkurrent i tet-striden, Kjetil O., har mistet 27,1. Også her ville disse poengene vært matchavgjørende, og Kjetil ville vunnet med 1,3 poeng. Uflaks der altså.

Jevnt på oppløpet

Dette sier vel sitt om hvor jevnt og spennende det er i ligaen, og det skal bli fryktelig interessant å se om denne stormen har sørget for å avgjøre toppstriden eller sluttspillsstriden. Du snakker om drama! Selv vil jeg bare ønske alle lykke til med sesongavslutningen. Måtte den beste (og heldigste?) GMs vinne og nå sine mål.

PS: Kenneth Bønna mistet 39,2 poeng. Det er mest i ligaen.
PPS: Kitty og 2Speed er de eneste spillerne som ikke har mistet noen poeng.
PPPS: I gjennomsnitt mistet hvert lagt 14,55 poeng.