– Jeg vil ha bøtta. Ikke et Donald-blad. Ordene tilhører manager Eff. Fersk seriemester. Klar for å kaste t-skjorta. 

15 seire, 6 tap. Totalt 4298.50 fantasypoeng. Det er fasit for Team Eff etter at seriespillet i Slashingligaen sesongen 2015/16 er over. Rivalen Kjetil Olseng plukket flere poeng (4355.20), men hadde en seier mindre.
– Kjetil er den sanne helt, med godt lag og bra mangement av laget. Årets sjampis te han, sier Eff i samtale med Slagskuddet.

– Samtidig mener jeg det har vært en katastofe sesong for Nils, OC, og Trond. Kenneth har overprestert og det blir spennede og se om hans Puckies når semifinalen etter å ha bloddopet laget sitt, fortsetter han.

Vane
– Men hvordan føles det da? Å være seriemester? 
– Det føles godt å være seriemester igjen. Jeg har gjort det til en vane, men jeg er ikke fornøyd med året mitt. Det har vært for mange spillere som har underprestert, men alikevel har jeg altså vunnet serien, sier en beskjeden Eff.

Og han understreker at han aldri var i tvil om hvor gullet skulle havne.
– Jeg hadde troa hele veien, men var ikke så opptatt av seriemesterskapet. Jeg vil som sagt ha bøtta – ikke et Donald-blad!

For å få bøtta må det imidlertid klaffe i sluttspillet.
– Vel, jeg ser kun en uke frem, så får vi se hvor langt det rekker. Kenneth ser hånderlig ut på papiret, men han har sikkert flere kamper enn meg, avslutter Eff. Med blikket på jakka, og t-skjorta over søppelbøtta.