Det var når sluttspillet røk at manager Bakke begynte å fokusere på neste sesong. Men hvilke spillere han tar sikte på å drafte, det er ennå usikkert. 

Bakke

Det røper han i denne sommerpraten.
– Ja, altså. For min del så ble en ganske okei draft i forkant av sesongen helt fiasko når så mange starta sesongen svakt. Og når jeg så sluttspillsplassen ryke for laget mitt, så ble det til å posisjonere seg for neste sesong istedet, sier Bakke til Slagskuddet.
Men spillere som kanskje ikke hadde prestert optimalt under managerens ledelse, slo virkelig ut i full blomst så fort han kvittet seg med dem.
– Ja.. Da klina dem til hele gjengen rett etterpå selvsagt, sier han – oppriktig trist.

Getzlaf
Slagskuddet treffer Bakke i garderoben til bolca de cacas. Svette drakter henger fremdeles på knaggene, og det drypper fra en dusj. Søppelbøtten ved inngangspartiet er ikke tømt siden sesongslutt, og fluene har flyttet inn. På veggen henger en taktikktavle, med tegninger kun en 5-åring vil sette pris på.

Lite fungerte for bolca i sesongen 2015-16.

Laget endte på 12.plass i serien, med 7 seire og 14 tap. Han plukket 3890.50 fantasypoeng, og gjorde 40 endringer i stallen i løpet av sesongen. Han kom ikke til sluttspill.
– Vel, skal man trekke frem noe som overrasket i løpet av sesongen, så dukker jo navnet Getzlaf opp. Han overrasket voldsomt … i negativ retning. Leverte rett og slett møk i starten av sesongen, deretter blir han skadet og misser litt kamper også. Kom som ei kule i andre halvdel, men da var det litt for sent, sier manager Bakke.

Noen lurer i bakhodet
Om det gjør noe med taktikken inn mot neste sesong, er imidlertid uvisst.
– Tenker at jeg skal drafte et par keepere denne sesongen i alle fall, men utover det så er ikke så mye planlagt riktig ennå, sier han og slår etter ei flue som surrer rundt noen slitne strømper ved siden av ham.
– Det jeg er ganske sikker på, er at mine tre keepers fra årets stall blir Tarasenko, Kane og Getzlaf, sier han. Til tross for at sistnevnte altså var en tidvis skuffelse denne sesongen.
– Det ligger nok også en annen og lurer i bakhodet her, men det blir en forretningshemmelighet. De jeg beholder produserer godt med poeng og jeg forventer gode sesonger fra alle tre neste sesong, sier Bakke.

Lader opp i solen
Nå går det mot latere dager i solen.
– Absolutt. Det blir et par uker til Solbyen først. Og etter en bedre oppladning i solen, så blir det hjem å jobbe inn mot årets draft, avslutter han.