Ingen draftet dårligere enn manager Sørensen. Det er nærmest et samlet manager-korps enige om etter Draft-day. 

Faktisk er også Sørensen selv, leder av laget som nå har tatt navnet BB4Life, av den oppfatning at han draftet dårligst av alle.
– Jeg har alt for mange usikre kort. Likevel er jeg meget fornøyd med draften. Jeg har jo mange spennende spillere, og jeg hadde et dårlig utgangspunkt, sier han til Slagskuddet.
– Sørensen har valgt svake keepere og plukket dessuten for mange som kan bli gode dersom de slår til. Og alle gjør jo ikke det i år, sier manager Bakke.
– Det blir mye ukjent. Han prøver å være lur, men halve laget blir byttet ut før jul, sier en skråsikker Cømmish-Bakkevik om Sørensens draft.

Draft-konge
Faktisk har 8 av 10 managere som svarte Slagskuddet, plukket ut BB4Life som draftens taper. Kun to andre ble nevnt som kandidater, nemlig Torp og Eff.
Hvem er så vinneren?
– Hardtslående lag og gode keepere, sier Begby-sjef Petter om DunDuns draft. Og han er ikke alene om å mene at dette er vinneren. Totalt 4 managere av 10 mener dette. Øvrige kandidater til «draft-konge» er Torp, Mystery Morgan og Bakke.
– Og Thomas Berby, fordi han er tøff, sier Thomas Berby selv.
– Nei, det er DunDun som er best. En formidabel økning i kvaliteten på laget i forhold til tidligere år. Det tyngste laget i forhold til hits også, fastslår manager Undrum.

Egen drafting?
Men hvor fornøyd er man med egen draft? Slagskuddet har gjengitt Sørensens svar, og her kommer de øvrige;

– Passe fornøyd, har fått en god backrekke og har tre spillere med to posisjoner som kan få sine gjennombrudd i år. Får to av dem gode sesonger blir jeg meget farlig. Fabbiri er den jeg har mest troa på, sier Eff – som legger til at han hadde Wheeler som topp-pick, men at han var happy med å få nummer to på egen liste.

– Jeg vil si ca 7 av 10 på fornøyd med egen draft. Fikk mange spillere jeg hadde sett meg ut, men misset et par jeg gjerne skulle hatt. Fikk heller ikke 1.picket mitt, for jeg skulle hatt Lucic, som var ledig. Men fikk litt panikk når alle valgte goalies. Så da ble det den goalien jeg hadde øverst i stedet, sier Undrum.

Thomas Berby bare gliser og sier at han fikk sitt 1.pick, og at han ellers er godt fornøyd med egen draft.
– Superfornøyd!
– 1.picket mitt ble tatt litt på sparket, så hadde egentlig ingen forhåpninger. Men Quick som første pick startet tidenes keeper-rush, så det kan ikke ha vært helt skivebom, sier 2Speed og oppsummerer ellers egen draft slik;
– Greit med tanke på lite forberedelser. Det ble noen paniske trekk, men ikke så mye som jeg hadde fryktet.

Passe fornøyd var Cømmish-Bakkevik.
– Kynisk draftet. Må nok gjøre justeringer på posisjoner.
– Ikke særlig fornøyd med egen drafting, mye random kaos, og jeg ønsket Quick som mitt førstepick, sier Begby Flames.
– Jeg er så där fornøyd med egen draft. Sjelden forberedt meg så dårlig, men gikk for spillere i nye klubber som jeg håper kan overraske positivt. Som Hall og Loui. Zibanejad kan bli spennende også, sier Blue Wings-sjefen, som ellers er klar på at han fikk sitt førstepick i Kopitar.
– Har tro på en god sesong for ham!

Ketil og Bakke ønsket ikke kommentere hvilke tanker de sitter med etter draften.

Ellers virker samtlige managere som svarte på undersøkelsen å være klar for den nye sesongen – som altså tar til i natt!