En ny uke står for døren. Hvilke managere har troen på eget lag – og hva skal egentlig til for å få til en trade? Slagskuddet har stilt spørsmålet.

Og starter med de blå vingene.

OC

– Jeg håper å kunne varte opp med en seier denne uka, men møter tøff motstand i Mystery. Og ettersom han alltid er tyst som en østers, så vet man aldri hva han tenker, sier Blue Wings-manageren før ukens matchup.
Han kommer fra et knepent tap for manager Olseng, og innrømmer at han en stund faktisk hadde håp om full pott.
– Vet du, jeg hadde det en liten periode. For jeg åpnet over forventning, og gutta leverte egentlig bra. Men så ble det fullstendig choke, samtidig som motstanderen selvsagt har mye gode folk i troppen. Da ble det vanskelig, og jeg visste allerede lørdag at det ikke ville holde.

Endringer har det blitt i troppen. Grabner er hentet inn, mens en skadet Tyler Motte er satt på IR+.
– Vet ikke helt hva ståa er med unggutten, men satse på at det ikke er noe alvorlig. Har levert greit for meg, så.

Men hva skal til for trades?
– Jeg er alltid åpen for trades. Her er det bare å bøtte på med forslag. Men de bør selvsagt være liiitt realistiske. Har forsøkt noen selv, og noen har kanskje vært på kanten. Uansett, jeg er glad i picks, og skal jeg trade meg ned i dem, da skal jeg forsterkes i form av spiller. Er vel kanskje defensivt jeg har størst utfordringer og er åpen for D-man forslag, sier manageren.

Kjetil

– Ja, det var seier over OC. Riktignok en knepen seier. Var ikke sikker før natt til mandag. Jeg begynte litt dårlig, men kom greit utover uka, åpner manager Olseng, som dermed holder seg i topp av tabellen. Denne uken møter han Sørensens BB4Ever, men har ikke ønske om å si noe som helst om motstanderen.
– Det jeg kan si er at jeg har hentet Del Zotto. Han kom inn på forrige ukes kvote. Tkachuk ryker nok fort ut igjen. Mulig goaliebytte.
– Hva angår trades, så må følgende til; At jeg tjener på det. Men det er vel sikkert for alle. Så da må det være en trade der begge går i pluss, avslutter Olseng.

bb4ever

Heller ikke Sørensen har lyst til å si noe om sin motstander denne uken, men oppsummerer forrige ukes matchup som følger;
– Møtte Kitty. Vant en greit med 40 poeng.

Men seier til tross – det er endringer som gjelder også hos BB4Ever.
– Samme problemet som forrige uke. Trenger å få inn en Elite back, men denne gangen forsvant Severson for meg før jeg kom hjem fra jobb. Jeg må droppe en spiller når Drouin er tilbake. Regner med at det blir så enkelt at Aho blir avskjediget, sier Sørensen – og det ble også tilfellet etter at han hadde snakket med Slagskuddet. Aho sier adjø, mens Hayes ble hentet inn.
– Hva tenker så BB4Ever om trades?
– Svaret er enkelt. Managere må ikke overprise sine egne spillere. Eneste manageren i ligaen som har sunn fornuft er Bakke. Jeg har hatt flere forslag til vurdering, sier han.

Bakke

Manager Bakke nikker bekreftende på at han er en fornuftig kar, men sier følgende til det med trades;
– Bare å fyre løs med forslag til meg, for man er åpen for butikk her. Må få fair verdi for de som skal ut. Selger ikke på billigsalg selv om noen ikke har levert enda. Josi og Ladd går rett og slett ikke for en pose twist!

Bakke har ellers ikke noen umiddelbare endringer å varsle for troppen, meeen…
– Ikke noe på gang, men er spent på keepersituasjonen i Ottawa om dagen, sier han – og legger til at det ikke var noen grunn til stress i løpet av uken som gikk.
– Nei, jeg møtte swingers og det ble som forventet. Ledelse fra start til mål. Den annonserte slakten ble gjennomført på rett måte og king Kong er nå blitt til pølser, ler han.
– Denne uka tror jeg blir langt tøffere. Enkelte spillere må begynne å levere om slakten av slashingligaen skal vedvare, fortsetter han før møtet med…

JP

– Møkasekken trengs å jekkes ned etter mye flyt, åpner JP før kampen mot Bolca.
– Jeg satser på at Getzlaf holder sykesengen en uke til, og at møka holder seg påsan og ikke blir slengt på noen vifter eller noe sånt, fortsetter han.

2Speed møtte senest Begby Flames.
– Han får snart kamp om tittelen «Begbys store sønn» også. Søndag kveld var det egentlig helt åpent, men jeg vant, sier han.
Manageren ser forøvrig ikke bort i fra at det kan bli endringer i troppen, men hva tenker han om trades?
– Fikk et saftig trade-forslag fra Eff uka som var, men jeg var på cruise og fikk ikke tid til å gjøre research nok, så jeg takket høflig nei. For å trade må det selvfølgelig gagne Clippers, og jeg takker nok ikke ja før jeg har fått vurdert traden grundig.

Begby

– Alltid interessert i tradeforslag, roper Flames-manageren, som altså kommer fra et tap for 2Speed. Det har blant annet resultert i at Methot er hentet inn i troppen.
– Wideman måtte ut da han blir stadig scratchet, sier han.
– Men det gikk dårlig mot JP uansett, fortsetter han – og røper at han håper det går langt bedre mot neste motstander;

Trond

– Ja, Nå er det begby som står for tur. Får håpe han ikke er lur, og roter med laget, han kan jo ikke faget, om å sette fuglen i bur!, sier Undrum med et smil, og legger til at det var et 2 sekunders limrick.
– Møtte Morgan denne uka, og tapte uka i de to siste periodene til Anaheim. Med 2 perioder igjen av uka ledet jeg med 3 poeng. Men laget har prestert bra, så om det fortsetter så er det greit, fortsetter han.

Det var forøvrig denne manageren som snøt Sørensen for picket han så for seg.
– Haha, ja. Første endring er gjennomført. Skadede Travis Hamoic går ut, og inn kommer formspilleren Daemon Severson, gliser Undrum – og sier følgende om trades;
– Jeg er interessert, og det må være et fair forslag som begge tjener på!

Torps

Bjørne-sjefen får støtte av Torp.
– At to stykk føler de får noe for det begge to, da er jeg interessert i trade. Det vil si. Jeg er alltid interessert, åpner han.
Ellers er det ingen endringer i troppen på nåværende tidspunkt forklarer lille-fører.

Når han blir bedt om å se tilbake på uken som var, sier han følgende;
– Møtte Dundun og det er alltid trist når ukas (og ligaens?) To beste lag møtes. Føler med Dundun her som blir stående uten noe å vise til etter en knalluke. Føler også det bør nevnes som en kuriositet at vi hadde fire lag over 200 poeng og to av de røk. Føler med Undikken også! Meeeen, nå møter jeg Fettæ fra Øvre Tune.

eff

– Jeg er ikke Fettæ, roper Eff i det Slagskuddet går mot ham. Men Nykommern Fettadååååra har valgt å ikke svare denne gang.
– Men selv om jeg ikke er han, så møtte jeg fittdora forrige uke. Det gikk bra, hadde en dårlig uke, men gikk av med seieren, sier manager Eff, som nå møter Kitty.
– Og det går nok dritt, vi får håpe han glemmer og sette laget, ler han.

Hva angår endringer i troppen sier han;
– Har addet Brian Campell, puttet Edler på IR+. får noen ekstra kamper på det. blir sikkert et bytte til. På trades, så er jeg interessert, og prøvd meg på mye, men har ikke lykkes med noe enda. har en kvalitets RW tilgjengelig, avslutter han.

Og det var ukens Før og etter!