Nesten 70 poeng er blitt «glemt» av managere i Slashingligaen bare de tre siste ukene. Slagskuddet har sett på lagoppstillinger.

– Ta en titt på lagoppstillingene. Enkelte stiller ikke fulle lag når de kan, lød et tips som kom inn til Slagskuddet for en tid tilbake. Vi bestemte oss for å sjekke hver enkelt managers lagoppstilling i ukene 4-5-6, altså de tre siste ukene, for å se om det stemte.

Det som var klart på forhånd var at dette ville bli en stor jobb, og mye sjekking. Samtlige 14 lag måtte sjekkes, ikke bare noen få, og samtlige dager i de tre ukene måtte kontrolleres. Men tallene er klare: 4 av 14 managere har ved en eller flere anledninger glemt eller nedprioritert å sette alle mulige spillere på is. Totalt har de fire managerne tapt 67.80 fantasypoeng på latskapen, og poengene fordeler seg slik;

Uke 4 (7.-13.november)

Kitty: – har ved to anledninger denne uken hatt aktive spillere på benk. 8.nov hadde han tre ulike spillere som alle kunne tatt en ledig plass. Spilleren som plukket mest av disse tre sanket hele 12.70 poeng denne dagen. To dager senere, 10.nov sitter en aktiv spiller på benk. Spilleren kunne gitt Kitty 2.50 ekstra poeng.

Ingen andre managere glemmer spillere denne uken.
———————————————————————————

Uke 5 (14.-20.nov)

Kitty (II): – Den 15.nov sitter en aktiv spiller på benk. Kitty misser dermed 1.10 poeng.

DunDun: – Overser en spiller 16.nov som kunne gitt ham 4.30 fantasypoeng.

Nykommern Fittadora: – Har tre spillere på benk den 20.nov, som hadde kamper. Manager går her glipp av 10.60 poeng.

Ingen andre managere glemmer spillere denne uken.
———————————————————————————

Uke 6 21.-27.nov

Kitty (III): – Glemmer denne gang å sette en spiller på is 24.nov. Vedkommende kunne gitt Kitty 7.20 poeng.

Mystery: – Har fem spillere på benk som alle kunne spilt denne uken. 22.nov er det to spillere som kunne gitt 4.30 poeng til sammen, den 25.nov er det én spiller som alene registrerte 10 poeng, mens det den 27.nov er to spillere på benk, som kunne gitt manageren 15.10 poeng ekstra.

Ingen andre managere glemmer spillere denne uken.
———————————————————————————

Flest poeng taper Mystery, med totalt 29.40 poeng.
Kitty er representert samtlige uker, og taper 23.50 poeng.
Fittadora taper 10.60 poeng, mens DunDun har latt 4.30 gå i vasken.

Ingen av poengmissene hadde heldigvis noe å si for utfallet av kampukene denne gang (i motsetning til forrige sesong), men Slagskuddet synes likevel det er verdt å merke seg hvor mye poeng man faktisk går glipp av. De fleste har jo faktisk misset null.

Så – husk den «Start Active Players«-knappen i starten av hver uke for hver dag – og ALLTID etter å ha plukket/kastet spillere, for da nullstilles endringer dagen etter.