Det er stor enighet om hvilke managere som tar seg videre til semifinalene, allerede før første kvartfinalematch er gjennomført i årets sesong av Slashingligaen. Men har de trua på seg selv? Se her!

..men aller først, hva tenker managerne om sine serier?

Torps
Torp ble seriemester knappe 81 poeng foran manager Olseng. Dermed møter Make Beliefs lag nummer 8 på tabellen, nemlig Føreren selv – King Kongs.
– Og den matchen taper jeg sikkert, sier Torp til Slagskuddet.

Han ønsker ikke utbrodere noe mer rundt møtet, men ryktene skal ha det til at manager Torp frykter at det skal bli enda klammere på Kåntåret enn hva det har vært de siste ukene, og at dersom han ikke bøyer seg for Føreren kan det være at hans tid som nestkommanderende er over.

Torp tror SWINGER går videre i sin matchup.

swinger
– Det er JEG som sliter, sier en lattermild Swinger.
– Virkelig – jeg sliter. Er avhengig av en maks-uke. Håpet mitt er at Nils følger opp sine tradisjoner med å være kongen av choke!

Swinger tror TORP går videre i sin matchup.

Bakke
Manager Bakke endte altså som nummer to i årets serie. Møkasekken skal dermed ut i kvart mot Brekkbønna, som sjelden har lagt skjul på hvor stor pris han setter på Bakke. Men hva tenker Bakke selv om mulighetene i matchupen?
– Møter altså Kenneth, og med fare for å virke breial, så skal dette være grei skuring!

Bakke tror BAKKE går videre i sin matchup.

bb4ever
– Ja, jeg legger inn en protest da jeg møter feil klubb, sier manager Sørensen kort til Slagskuddet. Som lag nummer 7 på tabellen er det imidlertid ingen vei utenom kamp mot idolet.

Meeeen…

Sørensen tror SØRENSEN går videre i sin matchup.

Kjetil
Manager Olseng tok bronsen i seriespillet, og skal dermed ut i kamp mot JP i kvarten.
– Og der vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal vente meg, sier han til Slagskuddet.

Uansett, så..

Olseng tror JP går videre i sin matchup.

JP
– Vel, jeg møter altså Kjetil i kvarten. Alt i alt fornøyd med serie-spillet mitt når jeg tar hensyn til enormt med sykefravær i stallen i starten, og eget fravær før jul. Klarte playoff med god margin, sier mannen tidligere kjent som Fetter Anton.

Men hva tror han om serien mot Olseng da?

JP tror JP går videre i sin matchup.

Trond
Manager Undrum endte på 4.plass i serien, og skal ut i kamp mot David Eff.
– Uff, ja. Jeg frykter utfallet her. Tror jeg har klart å time laget ganske godt til kvarten, men Eff har gjort mange god bytter de siste dagene for å på plass flere spillere. Er det noe jeg kan ta han på er det antall goalie-starter. Der er det estimert 7 mot 11 starter nå, sier manageren til Slagskuddet.

Og..

Undrum tror UNDRUM går videre i sin matchup.

eff
– Jeg har troa, men shattenkirk-suspasjon en kamp, mye handler om goalies, der tror jeg trond vil ha en fordel, sier Eff før det braker løs.

og Eff tor EFF går videre i sin matchup.

 

Men hva tror playoff-gjengen totalt om de ulike seriene? Svaret lyder som følger;

Skjermbilde 2017-03-13 kl. 22.06.44
Skjermbilde 2017-03-13 kl. 22.06.57
Skjermbilde 2017-03-13 kl. 22.07.10
Skjermbilde 2017-03-13 kl. 22.07.19