Høyt aktede Slashingvenner.

Endelig har dagen kommet da jeg har gleden av å annonsere både en ny sesong, en ny manager, en ny møkasekk, og ikke minst, gleden av å bekrefte det faktum at Slashingkontoret lever videre i beste velgående. Innstilling til nye regler foreligger også, og forslag til draftdatoer og frist for å melde keepers.

Til tross for giftemål, ferie og høygravid frue er på ingen måte Slashingkontoret nede for telling. Det blir en ny Slashingsesong, og i år går vi tilbake til røttene med en 12-lags serie, der alle lag møter hverandre to ganger. Som du, vyrde lesar, kanskje da har forstått er det flere som har gitt seg. I den anledning ønsker jeg at vi viser avtroppende GMs behørig respekt. Les navnene på dem, tenk tilbake på gode og dårlige minner som har blitt skapt, og sett av tre minutter til stillhet før du går videre i teksten.

  • Audun (Dirty) Grandahl
  • Morgan (Mystery) Guthu
  • Ørjan (Bæbubæbu) Kittilsen

Og med det er det bare å tørke tårene, få på plass det fårete gliset igjen, og tenke fremover. Og jeg begynner med sommerens beste nyhet, nei, ikke disse designlampene fra Christiania, men vår ny GM. Han er allerede en del av familien gjennom sin bror, og nå skal han også bli en del av selve Slashingfamilien. Du har sett han på innebandybanen, sterk og stolt som en okse, og med en kondisjon som vi tror han har arvet av sin bror. Han er både nygift og nybegynner. Vi snakker da selvsagt om lillebroren til en av ligaens største profiler, en forbedret utgave av sin eldre mentor, med et blikk som er både følsomt og intenst. Det er med glede jeg kan presentere vår nye GM:

Jørgen «Lillesekken» Bakke

Storebror har ikke spesielt god tro på at Jørgen kommer til å levere noe annet enn møk, men har lovet å stille opp som mentor og læremester, slik at vi får en ny GM som er raskt oppe i ringa. Vi ønsker lykke til, både i Slashingligaen, og ved familiemiddager fremover.

Vi (Foss?) kommer tilbake med et intervju av dette unike mennesket.

Innstilling til nye regler

  • Keepers – 6 stykk fra og med neste sommer (tidligere 3).
  • Benkeplasser – Vi øker med 6 stykk og kjører på 10 BN fra neste sesong.
  • Poeng for Hits og Blocks settes til 0,6 (tidligere 0,5).
  • Poeng for saves settes til 0,25 (tidligere 0,3).

Nøkkeldatoer

Frist for innmelding av Keepers: 31. august.

Innbetaling av Slashingavgiften: 31. august. (100 kroner).

Draft: Foreslått til 24. september eller 1. oktober.

Trekning av draftrekkefølge (for første runde): Fredag 15. september.

Før innmelding av keepers skal være gjort, kommer vi også til å trekke hvilket lag vår nye GM skal overta.

Med det regner jeg med å ha ødelagt sommerfreden for flere av dere, noe jeg ser på med stolthet og glede. Snart står en ny sesong for døren, og det blir gjevt å se hvem som skal gjøre mest skam på seg selv og familien i år. Jeg holder en knapp på Trond!