I dag braker det løs med semifinaler. Torp mot Lillesekken. Begby mot Føreren. Hvem vinner – hvem forventer de at vinner? Slagskuddet gir deg svaret i en slags Playoff «Før og etter runden». 

Det vil si.. vi får svar fra 3 av 4 managere. Først ut…

Torp møter Slagskuddet med et smil. Han lovet komme med kjappe svar på spørsmålene våre. Det tok bare noen timer.
– Jaja, men for å oppsummere kvartfinale-uka mot Eff, så startet den bra. Deilig med full lineup på mandag og det holdt uka ut, sier han.

Og hva tenker han da om semifinale mot Lillesekken?
– Tja. Siden det var sånn suksess med full lineup på mandag forrige uke, så prøver jeg den taktikken i semien også, ler han.
– Har dog en følelse av at Lillesekken har en del å komme med her så jeg må nok ha litt flyt. Uansett: Jeg og Fører’n spiller finale neste uke!

Føreren er nok glad for å høre at Tørp har troen på ham, men hva tenker han selv om finalespill?
– Mitt tips er at vi får de to beste lagene i finale, og det er Petter og Nils, sier Swinger.

Han er uansett fornøyd med  ha tatt seg til semifinale:
– Ja, jeg hadde en god start og en god avslutning på kvartfinale-uka mot Undrum. Kjipt å gå til playoff uten å ha mulighet til å spisse stallen mot playoff-ukene, men heldigvis leverte gutta som spilte greit. Fikk også hentet inn et par ekstra. Nå møter jeg Petter, og han blir en tøff nøtt å knekke, men satser på at Donaldbladets forbannelse slår til. Jeg har mange mann på jobb denne uka, og det har han også.

Begby Flames gikk videre til semi etter å ha beseiret Rolvsøy Whale i kvarten;
– Ja, jeg følte jeg hadde grei kontroll gjennom hele uka. Jeg hadde vel også en del flere kamper enn Kjetil, sier Begby-sjefen.
– Litt nervøs i starten var jeg nok, men så kunne jeg senke skuldrene litt mer etterhvert.

Nå venter altså Føreren i semifinalen. Forberedelser til denne uken, har det ifølge Begby vært dårlig med.
– Jeg har vært i utlandet så har ikke fått forberedt så mye. Men jeg har tatt inn Josi fra IR, ut med Rittich nå som Smith er tilbake, og inn med Schmidt fra Vegas som gir meg 4 ekstra kamper. Har også sagt farvel til trofaste Couture, da jeg knapt nok får brukt han fremover. Inn med DeBrusk for en kamp mer denne uken og potensielt fire kamper mer i finalen. Jeg er litt usikker på hvor mange kamper jeg har totalt kontra Simon, sier manageren og håper på det beste.

– Jeg tipper uansett at Torp spiller finale, men tror det er pip åpent mellom Simon og meg. Hadde jeg møtt han i kvarten hadde han slått meg med 2,05 poeng, så her kan det bli meget jevnt!

«Jeg svarer etter jobb», sa Poopen tidligere i dag.

 

LES OGSÅ: Ukens tabeller etter sluttspill-uke nr1