I serien «De utvalgte» tar Slagskuddet fremover en oppdatering på hver managers keepers-liste. – Talent er stikkordet når Bolca plukker sine keepers foran neste sesong. Og manageren er dessuten sikker i sin sak om hvilke to lag som til slutt skal gjøre opp om Lord Stanleys Cup.

Aller først; i slutten av januar hadde Slagskuddet en undersøkelse hvor samtlige managere ble bedt om å liste opp sine seks keepers før sesongen 2018/19, så godt det lot seg gjøre.

Manager Bakke kunne presentere følgende spillere, der sistemann altså ble satt som «kanskje».

Nå er lista sikker.
– Den keepslista blir ikke forandret i det hele tatt, sier bolca.
– Og grunnen til at det er akkurat disse seks, det går på talent. Det er seks relativt unge spillere også. For ikke å snakke om at de alle er fremtredende spillere i lagene sine, og at de bare kommer til å bli bedre i årene som kommer, fortsetter han.

Bakke har valgt seg 4 forwards, 1 back og 1 målvakt.
– Vasilievski kommer til å ha et glimrende lag foran seg i mange år, sier han om plukket av målvakten – og understreker at han har stor tro på samtlige av sine keeps.

STANLEY CUP:

– Jeg følger ganske bra med på playoff, og Vegas slutter jo aldri å overraske, åpner manageren på spørsmål om showet som pågår over dammen.
Han tror imidlertid ikke at nykommerne fra Casino-land vil gå hele veien.
– Nei, Tampa eller Nashville stikker av med pokalen til slutt, avslutter han.