Slashing.no har mottatt et leserbrev signert Bakke – Møkasekken.
«Raser etter slashcast»

I innlegget nedenfor henvises det til en SlashCast – du har vel hørt den selv? Hvis ikke – skru opp lyden og nyt!  «SlashCast – nærmere verdens beste fantasyliga, kommer du ikke! Lytt nå. Bli frelst!» 

Etter at selve casten var over, blir det spilt inn videre med journalist og «fører» i lett samtale om andre GM`s.

Jeg registrerer med sinne at Grekeren at kommer med hentydninger til at undertegnende er både kjerringstyrt og kommer bak lillebror i denne samtalen som ALDRI, jeg sier det igjen ALDRI burde funnet sted.

Om det er slik at casten er skalkeskjul for å rakke ned på og håne andre managere uten mulighet til et tilsvar, så burde hele casten legges ned. Slik skal ikke et lederskap opptre, jeg forlanger at lederskapet samt journalist ordner seg et seminar i i etikette i Gaupefaret med vår alles kjære Undrum og Petter Mr. Flames, her har man nemlig enormt mye å lære om hvordan man skal oppføre seg som gentlemen.

Når Grekeren og hans høyre hånd, kaster ut av seg skjellsord som sjarlatan og klovn om andre managere blir jeg helt matt. Det er ikke noe som foregåren gang i blant heller, det foregår på ukentlig, tilnærmet daglig basis.

» (…) dette er helt uhørt all den tid laget heter «bolsa de cacas» og har betydningen «en pose bæsj»

Undertegnedes lag omtales også i en av Grekerens innlegg i gruppa som «bolsa de cocos», dette er helt uhørt all den tid laget heter «bolsa de cacas» og har betydningen «en pose bæsj» som er det nærmeste Møkasekk vi kommer på spansk. Cocos blir da helt feil!!!

Det kreves en uforbeholden unnskyldning og lovnader om at slike kraftige overtramp igjen ikke skal skje i fremtiden

Signert en illsint manager
Ole-Martin Bakke

 

Innlegget er på ingen måte sponset av Slagskuddet eller SlashCast. – «SlashCast – nærmere verdens beste fantasyliga, kommer du ikke! Lytt nå. Bli frelst!»