Endringer vil komme, og de vil være positive. Ny energi som kan fyre opp gammelt engasjement. Slashingligaen går en spennende tid i møte, lover Føreren.

Det ble alt annet enn koselig på ligaens facebook-gruppe da sjefen publiserte «Wind of change», og ryktene om en utvidelse av lag og tap av keepers begynte å svirre. Nå forsøker Føreren å roe managerne i ligaen.
– Enkelte i ligaen er redde for endringer, og da er det jo gøy å fyre opp litt. «Wind of change» var egentlig bare en liten teaser til nyheter senere i uka, men ryktebørsen tok tydeligvis av, sier han og smiler bestefar-aktig til Slagskuddet.

TV og samme gamle score
Han skryter av medieavdelingen i Slashingligaen, og mener at alle involverte i dette eventyret vil applaudere det som kommer.
– Ja, det jobbes hardt i kulissene til medieavdelingen vår for tiden, og senere i uka kommer det jo noen oppdateringer fra den kanten. Vi kan vel avsløre det nå, Slagskuddet, at det blir en nyvinning i SlashTV. Jeg tror vi med sikkerhet kan slå fast at vi er den eneste hockeypodcastfraksjonen med base i Sarpsborg som har egen TV-kanal, og det gleder mitt hjerte, sier han med stor innlevelse.

– Så det kan ha blitt fyrt av litt rødfis på face, bare for å skape leven?

Føreren smiler, lar hånden gli lett gjennom håret, reiser seg for å mekke en toast, og snur seg sakte mot Slagskuddet.
– La oss bare si det slik at alle der ute som er redd for endringer: Slæpp åff. Det skal fortsatt være points for G, A, Pims, Hits, SO, og så videre. Pætt Kane kommer fortsatt til å være soft. Scorey Perry kommer fremdeles til å være en røkapølse. Justeringer vil forekomme, men kjernen er den samme!
– Jeg oppfordrer nervøse GMs til å ta seg noe for nervene, valium eller kanskje e litta Pils, så skal dette her gå fint. Og følg med mot slutten av uka. Dette blir knallbra, avslutter han.

..og jafser i seg en «Alabama-sandwich»