Det Herskapelige og Allmektige Kåntåret erklærer herved at 12. Oktober for alltid skal være kjent som «Ole-Martin Bakkes dag». Det skal stå som en høytidsdag for alle i og rundt Slashingligaen. Det forventes at ligaens medlemmer flagger og gratulerer hverandre med dagen på denne datoen. Kåntåret vil også sende informasjon til Møkasekkens nærmeste familie om hvordan det er forventet at han skal behandles denne dagen, med tanke på at han skal hvile, få respekt, frokost på sengen og andre fordeler.

Bakgrunnen for denne dagen er så enkel som at Ole-Martin, uten å tenke over det, godkjenner at Nils skal få poeng for spillere som ikke var satt opp riktig. Det er såpass stor sportsånd, fra såpass uventet hold, at gutten skal få en egen dag.

På denne aller første Ole-Martin Bakkes dag har jeg da gleden av å for første gang gratulere dere med dagen, og rope ut et «hipp hipp, Bakke, hurra!»