Ordene handler om Eff. Mannen på topp av tabellen er nemlig mannen som har overrasket flest av managerne i ligaen «positivt». Selv er han også strålende fornøyd. Men hvem er skuffelsen så langt? 

-Det er tipp topp, tommel opp, å si om sesongen min så langt, sier Eff.

Han har klar ambisjon om å holde seg i toppen, og blir skuffet dersom sesongen ikke ender med en topp 3-plassering.

10 av ligaens 12 managere har besvart Slagskuddets spørreundersøkelse, og 4 av managerne mener det er Eff som har overrasket mest positivt.

-Jeg velger Eff fordi lagen han har ledet til topps så langt, i beste fall er helt middelmådig, sier Torp.

Blue Wings og Møkasekken overrasker også positivt. 2 av 10 mener faktisk at de to nevnte er de mest positive overraskelsene så langt denne sesongen.
-Blue Wings overrasker positivt. Se på tabellposisjon utfra fantasypoeng, sier Mr. Berby, og får støtte av Eff.

Quebec og Swinger har fått en stemme hver.
– Jeg kunne hatt en bedre start på sesongen, sier Bønna i en kommentar -selv om det altså finnes noen som roser han.

Og mens enkelte er positive overraskelser, er det andre som skuffer. Torp og JPs 2Speed får 3 stemmer hver. – Og Swinger er inne også på denne oversikten!

-Torp burde ha ledet serien klart med det skytset han har i troppen, sier Flames-sjefen – som er en av tre managere som mener nettopp Torp har skuffet mest.
– Samtidig har jeg skuffet selv. Det har vært dårlig fokus både fra meg og laget mitt i år, dessverre, fortsetter Flames-sjefen.

Også Mr. Berby er enig i at Torp har skuffet stort.
– Med det laget så skulle det vært umulig å ikke ligge på topp. Manageren kjører en stil ala «Babkukk» og Peters, sier Fittadora-sjefen.

-Torp er et bunnlag om to år, sier Eff.

-Sesongen har ikke vært bra så langt i det hele tatt, men det har vært mye skader og mye underprestering . Det ser veldig lovende ut for resten av sesongen, sier Torp selv. Han sier videre at han forventer en plassering rett over sluttspillstreken, når seriespillet skal avsluttes.
-Og det er JP som er skuffelsen. Se på tabellen!

Også Flames (2 stemmer), Pilsen (1) og Swinger (1) er å finne på lista over skuffelser i ligaen så langt.

-Snakk om å rakne, sier Bønna om Flames.

Noen andre tilbakemeldinger:

UNDRUM: – Sesongen min så langt er vel ufortjent mye flyt, kanskje? I alle fall i forrige ukes matchup mot Simon. Laget har egentlig vært katastrofe etter autodraften, men det begynner vel å hjelpe nå som jeg har fått skiftet ut en god del, sier Undrum – som sikter seg inn på midten av tabellen.

Han synes Eff har overrasket positivt, og har JP som skuffelse.
– Hadde trodd laget skulle levere bedre enn det har gjort hittil. Ser ut til å ha kommet seg litt den siste tiden da.

MØKASEKKEN: – Jeg er litt overrasket over poengfangsten hos eget lag, med så mange skader, ikke minst på særdeles viktige spillere. Sikter meg inn på å kjempe meg til sluttspill.

Han mener det er Bønna som overrasker mest positivt;
– Var det ikke Shankly som sa:»you’ll never win anything with kids»? Nå tror jeg ikke Kenneth vinner, men barnehagen hans har levert godt så langt. Og skuffelsen er Flames.

SIMON: Han er klar over at han ikke leverer som han skal på tabellen, men er uten bekymring av den grunn og sikter seg inn på en grei sluttplassering mellom 4. og 6.
– Også er det Møkasekken som overrasker positivt. Jeg trodde han var ganske blåst, men han viser seg verdig. Har fått dreis på det laget sitt! JP derimot, skuffer. Autopick funka bedre på Yahoo.

PILSEN: -Jeg vil si at sesongen min starta bra, men så ble kjeksen Sid skada. Tyskeren greier ikke alt alene heller. Jeg blir nok 4.-6.plass. Samtidig er jeg den største skuffelsen selv. skal ikke være mulig å være så dårlig med poengplukkere som jeg har.

-Eff er overraskelsen på positiv side. Rett opp etter fadesen forrige sesong.

TANGO: Jeg har en knallsterk debutsesong, men har nok litt mye C-spillere. Positiv vil jeg si Bolca, som knuste meg – negativt er Simon, som jeg forventet var mye bedre.

pssst – 10 av 12 besvarte altså undersøkelsen. Blue Wings glemte å svare selv, men kan ta de her;

Egen sesong: -overraskende bra start. Hatt litt flyt med hvem jeg har møtt når, om man ser på poengfangst. Jeg vinner kampene hvor motstander ikke har så mye poeng heller. Samtidig så har jeg fader ikke så mye poeng i mot heller. Jeg håper på topp3, men forventer vel 4-6.plass.

Overraskelsen, foruten meg selv, må være Eff – stabilt god. Skuffelsen er JP. Hadde håpet han skulle ta noen skalper fra konkurrentene mine.