Vi henter frem en gammel slager. I slagskuddet sorterer ser vi på ståa blant posisjoner og annet interessant og uinteressant hos de ulike lagene i ligaen vår. Toppbildet har ikke nødvendigvis noe med spillerne som kommer frem i denne saken å gjøre 😉

Vi starter med ..

POSISJONER

For med 22 friske mann på rosteren, og kun plass til 12 på lineupen hver dag, er det kanskje en fordel å ha flere spillere med flere posisjoner.. eller har det ikke noe å si? Vi ser på hvilke lag som har låst seg til mange en-posisjons-spillere, og hvilke som har flust av flerposisjon.

I oversikten under ser du hvert lag listet opp, med antall rene C, LW og RW-spillere, samt hvor mange flerposisjon-spillere de har. Vi har ikke tatt med rene D, da det er de aller fleste.

Det er uthevet den manageren som har flest spillere i hver kategori. OBS; enkelte lag kan ha flere enn 22 spillere, da noen har folk på IR. I disse tilfellene telles også disse med.

Oversikt a ettermiddag 23.feb ’22:

LAGREN CENTERREN LWREN RWFLERPOSISJON(av de er TRIPPEL?)
2 speed54320
bolca33241
Torp63340
OC231100
Sørensen34240
Undrum100110
Føreren31272
Pilsen35410
Eff22251
Petter23351
Tango31282
Sander33250
Berby41160
Olseng32231

Hvem er så HOT og NOT i de ulike posisjonene? Slagskuddet tar en vurdering for samtlige posisjoner, blant spillere som i dag befinner seg i en tropp og som ikke står som IR.

HVAHVEMHVORFOR
Hot C C. McDavid (Tango) Leverer en ny fantastisk sesong. Soleklar ener.
Not W. Karlsson (Torp)Leverer langt fra godt nok utfra klubb. Vært ute en stund, ja, men når spillere som J. Hughes på NJ har levert bedre på færre kamper er det bare å legge seg.
Hot LWA. Ovechkin (OC)I en alder av 36 er Ovi fortsatt en komplett Slashing-spiller. Leverer i alle kategorier. Close race med Draisaitl (Pilsen) som også er helt oppe og nikker.
NotM. Hoffman (Pilsen)Han kan skylde på hva han vil, men leveransen så langt denne sesongen har vært langt under hva som bør kunne forventes. Bare å dumpe! 😉
Hot RWC. Kreider (Swinger)Tett tett tett match om denne med Rantanen (Torp), men velger å sette Kreider foran. Ranta har rekkekompisene på et annet nivå enn Kreider, så kudos til Rangern som lykkes.
NotK. Kakko (Torp)Jada, han er skada. Buhu. På tide å levere eller? Kakko er som Hischier – ente bedre. Få det bort.
Hot DC. Makar (Sørensen)Her kunne det vært flere – som Ekblad og Trouba også, men det er unggutten til Bønna som skinner sterkest. Nå og i tiden som kommer. Inntil Seider overtar back-tronen da. Men Makar er the real deal.
NotJ. Chychrun (Berby)Seriøst, mister – hvorfor er han fortsatt i troppen din? Pluss-minusen til denne fyren er grusom. Laget han spiller på er grusomt. Bare å håpe han blir tradet – ellers er det KAST!
Hot GJ. Markstrom (Petter)Igjen en kategori hvor flere kunne vært nevnt. Jarry (Olseng), Saros (bolca), Shesterkin (OC) og Hellebyuck (Undrum). Men det er denne gubben til Petter som går til topps. 8 shutouts, vunnet 23 av 39 matcher. Tommel opp.
NotS. Varlamov (Pilsen)Dette funker jo ikke. Mannen får langt fra nok matcher, og de han får taper han ofte. Test ut en trade 😉
Hot RookieM. Seider (bolca)Jada, det kunne vært Jeannot, Torp – men det ble ikke det. Seider spiller back på DETROIT. Jeg mener det positivt, men samtidig ærlig på at Motown-laget ikke er helt på topp. Da er det sterkt å ha en back på dette nivået. Har flere gode Rookies også.. Så, for en spiller! Bare å nyte Bolca – evt trade han til meg 🙂
NotQ. Byfield (Swinger)Jada, han blir sikkert bedre med åra.

Håper dere har satt pris på listene – vi fortsetter senere, med andre sorteringer 🙂