Begby Flames

Hit

Sergei Bobrovsky

Shit

Dan Boyle

Favorittfilm

Old School

Favorittmusikk

Alt av Ronan Keating

Litt info om GM

Petter, Petter, Petter. Hva har du gjort? Han vokste opp i Særp, men har gjort Begby-kæll av seg. Han har også gått fra å ha et meget elegant lag til å ha en gjeng med veike softies. Det går tydeligvis ikke akkurat oppover for den sympatiske Yvengutten (4 life, yo!). Har du jetlag, eller hva?

Når han ikke drafter softies er han ligaens mest bereiste GM. Han er land og strand rundt, og har arbeidsplassen sin som en tvilsom låsesmed på diverse cruiseskip og hoteller. Du snakker om å ha det fint. Hjemme har han en smellvakker kone og to årvåkne barn, så han lever drømmen der også. Denne gutten er sågar så sympatisk at han bare ble slått av Trond U. som årets gentleman. Undikkens oppførsel de siste ukene kan tyde på at Pettern tar hjem den pokalen i år, og vi spår også et gjensyn med My Fair Lady.

 

Forbilde:

Frank the Tank

Hjemsted:

Begby (grøss)

Spiser helst:

Grillmat

Rolle i ligaen:

Onkel Reisende Mac

Tabelltips

Fjorårsplassering

Største trussel

Poesihjørnet

Siste nytt om laget

En klassereise av de sjeldne

En klassereise av de sjeldne

Han heter Petter Magnus, og han gråt når han ble født. Det er nok kanskje ikke så spesielt i seg selv, men at han i det herrens år 2018 skulle stå som Mester, Champion’e, vinner av The Double og sannsynligvis en bunke andre pokaler i Slashingligaen, det var det nok få...

Draft-preik; Torp, Begby & Pilsen

Draft-preik; Torp, Begby & Pilsen

Pilsen-manager Dan Joakim Olavesen stoler ikke en døyt på LA Kings. Og derfor har han heller ingen planer om å gå for Mr.Quick i draften. Mr. Begby sikter seg inn på Benn, mens Torp bare flirer.