OCs Red Wings

Hit

Jack Eichel

Shit

Valtteri Filppula

Favorittfilm

1998 Stanley Cup Finals

Favorittmusikk

DJ Puzzy Love

Litt info om GM

Foss fra Moss er ligaens egen journalist, og han nøler ikke med å tunge saker ut i lyset. Gjennom slagskuddet lar han få ting som unnslippe den 4. statsmakt. Her kommer anklager om korrupsjon og det som verre er over en lav sko. I ligaen er han dessuten politimann, så det gjelder å være venn med Foss. De som oftest får føle hans vrede er dog egne spillere. Har en av hans toppscorere gått på en liten cold streak kastes de ut i kulda fortere enn svint. Nådeløs kæll det her!

Til å være så streng og skummel så er i grunn Foss en svært så munter å jovial type utenfor isen. I alle fall så lenge alle svarer på undersøkelsene hans.

 

Forbilde:

Steve Yzerman

Hjemsted:

Moss

Spiser helst:

Pølse i vaffel

Rolle i ligaen:

Politimann og gravende journalist

Tabelltips

Fjorårsplassering

Største trussel

Poesihjørnet

Siste nytt om laget

Julebrev fra Bettman

Julebrev fra Bettman

God jul, kjære Slashingvenner. God jul, kjære familie. Etter en hektisk adventstid for mange av oss er endelig julen her. Det er en tid for familie og venner, en tid for mat, hvile og restitusjon, og ikke minst er det en tid for refleksjon og ettertanke. Julen er så...

Første trade gjennomført

Første trade gjennomført

Sesongens første trade ble et faktum da backene Niklas Kronwall og Tyler Myers byttet klubb fredag. Begge involverte managere virker fornøyde.