Pilsen-manager Dan Joakim Olavesen stoler ikke en døyt på LA Kings. Og derfor har han heller ingen planer om å gå for Mr.Quick i draften. Mr. Begby sikter seg inn på Benn, mens Torp bare flirer.

De tre managerne til henholdsvis Pilsen, Begby Flames og Torp Make Beliefs er alle klare for sesongens draft, på en eller annen måte. Og samtlige drømmer om 1.picket.
– Man må i allefall håpe på enten høyest mulig eller sist. Da jeg kan velge to vilt freshe spillere på rappen. Ellers har jeg null taktikk der. Det får de taktiske drive med, sier en avslappet Olavesen.
– Må jo gå for draftplass nummer én, sier Begby raskt, før Torp slenger beina på bordet og nikker mot Olavesen. Han er tydelig enig i Hannestad-guttens vurdering.
– Jeg håper på 1st over all, men hvis ikke så vil jeg helst ha sent i første runde og få to tette. Og øverst på min liste har jeg Jiri Sekac, sier han med et lurt smil.

HEMMELIG
– Hva angår mine ønskespillere, så er det enten såpass hemmelig at jeg ikke vil røpe noe, eller så vet jeg det ikke selv enda. Jeg skal i hvert fall ikke ha Johnny Quick, for jeg stoler ikke på laget han spiller for lenger, sier Pilsen-manager Olavesen.
– Men siden jeg har sagt dette nå blir han sikkert helt genial i sesongen som kommer, så da bør jeg sikkert plukke ham likevel, fortsetter han til de andres gapskratt.

Petter Magnus Vestberg røper mer enn nok ved å sitte og tegne hjerter rundt navnet «Jamie Bell» på en serviett.

Men er det noe spesielt managerne tenker på før de trer inn i draften?
– Det er mye jeg prioriterer, det kan heg live, roper en smått beruset Torp, og mente antagelig at han kan love det.
– Jeg prøver bare lykken jeg, sier en kortfattet og enkel Begby-manager Vestberg, mens Olavesen klør seg på haken og holder kjeft.

SØRENSEN-HATET
I det Abba og «The winner takes it all» begynner å flyte ut av kassettspilleren bak bardisken, våkner han til.
– Jeg kan si at jeg er i form som aldri før etter en sommer med mye mer trening enn pils, men det betyr IKKE at pilsen vil være mindre uforutsigbar enn før. Her går det som vanlig på lykke og fromme. Men jeg tror den som satser på autopick som strategi vil gjøre en potent draft. Vi så alle hva som skjedde i fjor. Den draft-strategien var det ingen som så komme, sier Olavesen.
– Jeg har for øvrig ikke noe tro på Sørensen, for han er bare ei svær bræle.

Den manglende troen på Quebec-manageren ser ut til å gå igjen hos de aller fleste Slagskuddet snakker med. Også Torp nikker febrilsk når Olavesen sier navnet.
– Unge Sørensen må trylle, for han har mye elendige picks!

PASS PÅ
Det vil si, Begby er lett til sinns som vanlig;
– Tja, jeg tror de som kanskje bryr seg minst vil gjøre det dårligst, sier han.
– Ja, jeg har kanskje minst tro på autopick Grandal, skyter Torp inn.
– Og jeg tror Bettman blir guffen i draften, fortsetter han.

Begby har mest tro på Eff, Undrum og Torp. Til applaus fra Torp.
– Vil bare avslutte med at det beste med denne ligaen er den subtile drittslenginga. Og et ord til dere andre: Beware!, gapskratter liksom-commish.

LES OGSÅ; Draft-preik med Bakke & Eff – og med Sørensen & Olseng