Det er klart for All Star-helg, med tilhørende spilleopphold. Dermed blir også denne uken noe lengre. Hva tenker managerne om oppgaven de står foran?

Og vi starter med en kar som stot sett alltid griper ordet når han får muligheten..

Bakke

– Kan åpne med at laget skal gjøre et forsøk mot Kitty denne uka. Og mislykkes dette, så blir det opphørssalg på sesongen. Gir ikke opp helt før alle lys er slukket og døra er låst, sier han, tydelig sulten på å slå tilbake etter tapet for Mystery.

– Ja.. Jeg synes det er tungt å ryke med 2 poeng. Nok en gang lørdag som tar knekken på uka mi. Burde tatt Morgan, men stjernene leverte dritt. Tarasenko var jo helt krise og Ward med hjernerystelse som ødela et bytte og Reimer stod istedetfor Bernier. Reimer er jo på laget til Morgan også…, sier han oppgitt.

Om det blir noen endringer i Bolca-troppen, har han dog ikke bestemt seg for helt ennå.
– Nei, ingen akkurat for øyeblikket, men tradisjonen tro blir det endringer. Muligens på keepersiden.

Og hva Bakke tenker om sluttspillets Golden 8 – keep reading.

Men først..en skuffet bamse.

Trond

– Runden nå har vært ganske skrall. Mange av de som skal produsere jevnt, gjør det, men stjernene har vært slappe. Med dobbelt så mange spillere søndag, hadde jeg ikke sjans til å ta igjen Commish når jeg ikke klarte det tidligere med 3 spillere mer, sier en skuffet manager-Undrum.

Manageren møter nå serieleder Eff, og ser for seg en ny tøff matchup.
– Det blir tøft. Han har vært helt oppe der i det siste, og jeg har slitt litt. Ser vel for meg at jeg kan ha en sjanse om det løsner for meg og stopper for han. Ellers er jeg redd det blir 3. tapet på rad.

Og med tap kommer endringer..?
– Veeeel.. Jeg sitter med en frisk spiller på IR, så jeg får ikke plukket spillere. Men om noen er interessert i en goalie, gi litt lyd, gliser han, mens målvaktene hans titter skremt på hverandre.

eff

– Tronds brune bjørner, ja. Vel, det venter en tett og gjevn match. Men jeg håper på at Hall, Giroux og gjengen har gode uker. Også har jeg nok hatt en del flyt i det siste med 3 gode keepere som har avgjort mange kamper i det siste, selv om spillerene mine ikke har prestert optimalt, åpner Effmeister.

Han kommer fra en ny seier, denne gang over Kjetils Team.
– Eller Kjetil´s road kill som jeg kaller dem. Jeg avgjorde lett. …med noe hjelp av værgudene, og resten av et godt lag, sier han så det glinser fra tanngarden.
– Og når man er i flytsonen trengs det ikke spillerbytter. Så jeg tviler. Schenn og Kreider har fått opp farta, mulig jeg dropper en som jeg har på IR fordi jeg ikke har brukt for han, mulig jeg har det, så vi får se. Meeen det er er lite som frister. Jeg traff blink med J T Miller, men det spørs om han har et langt liv hos meg, fortsetter serielederen.

Kjetil

Kjetils Roa..ehh.. Team, tapte altså for Effern. På grunn av været.
– Dette var en kjedelig runde. Jeg regnet med en tett kamp, og jeg hadde en del flere kamper enn Eff, så jeg trodde jeg hadde overtaket. Men – Så kom snøen i USA og folk ble hjemme, sier manager Olseng og rister oppgitt på hodet. Snøstorm i USA er knapt en bris i Norge, mener han.

– Denne uka møter jeg Morgan. Vet ikke hva jeg skal forvente. Regner med det kommer noe mystisk og spennende, sier han og ler av sin egen tørre humor.

Spillerne hans ler også, av høflighet. For de vet at neste spørsmål handler om endringer i troppen.
– Må få Erik Johnson i aksjon igjen i alle fall. Klefbom skal også være i gang etter allstar, så vi får se hva det blir til, sier Olseng kort.

Kort innpå er også mannen som er truffet av Amors piler.

swinger

Han skal dog ha cred for å ha laget artikkel! Les den HER om du ikke allerede har gjort det!

Uansett, King Kongs-sjefen kommer altså fra en seier over manager Undrum.
– Vant som forventet da jeg hadde vesentlig flere mann i aksjon i helga. Nå møter jeg Dirty Dundun. Han er lunefull, men satser på en ny W, sier Cømmish skråsikkert, før Slagskuddet må rette på ham og fortelle at det faktisk er de blå vingene som er motstander. (Sånn ærre å værre forrrrrelska!)
– Uansett har jeg ikke sett på noen endringer i troppen, avslutter Cømmish kjapt.

OC

– Vi satser på at gutta til Swingers møter opp ved feil arenaer når de tror de skal møte DunDuns, også går vi for seier, sier Blue Wings-sjefen.

Han kommer senest fra seier over Begby Flames.
– Der åpnet det veldig bra, før jeg nesten ble litt urolig i helga igjen. Blant annet hadde jeg Ekblad ute med skade, så ble han frisk, men jeg valgte avvente da Palmieri (som var tenkt droppet) fikk en kjempematch med to gåller. Nå er Ekblad tilbake i troppen, og kan bli viktig fremover. Uansett – Hadde ikke vært første gang jeg snubla på oppløpet. Heldigvis holdt det denne gangen også, og laget har i grunn gjort det bra i det siste, sier han til Slagskuddet.

Nå er Palmieri allerede nevnt, betyr det at han er på vei ut?
– Vel, hva angår spillerbytter så vet jeg ikke helt. En må vekk etterhvert, da jeg nå har Nash på DTD. Mest nærliggende er nok at Palmieri får fyken. Samtidig ser det ut til at jeg blir værende med både «Helly» og Fleury i mål, da det stadig legges til uker som Price er satt ut. Leste at Habs nå vurderer å «Shut him down for the season» også, så.. Triste greier. MEN – jeg er åpen for tradeforslag på de aller fleste gutta mine. Har fått en del tilbud, flere spennende – og jeg har også sendt av gårde noen. Så langt har man ikke kommet i mål noen veier. Kitty, du har en liggende forresten!, sier Foss med et smil.

Smiler gjør ikke denne karen..

Begby

– Fikk så dårlig start på uka at selv med oppsving i helgen ble det aldri noe reell match mot OCs, sier Flames-sjefen og rister på hodet.
– Men nå er det jeg som møter Dundun, et lag som hadde banket meg hadde jeg møtt han denne uken. Så håper på flyt!

Håper Flames også på litt action hva angår stallen?
– Vel, Stone lever farlig etter «gode» minuspoeng over de siste 14 dagene!

Minus er et ukjent ord for neste kar ut..

JP

– Ja-a. Denne uka har jeg møtt Tørpern. Ikke så mye å skryte av, men digg at flaksa endelig ser ut til å ha vendt tilbake. Men spør du Nils, så tipper jeg han mener det er sånn det er i våre oppgjør. 🙂 Jeg drar i land en veldig viktig seier for et skrantende Clippers-lag, sier en strålende JP.

– Nå er det tid for de softe, men seige gakkgakkene. Ikke godt å si åssen det vil ende. Lang uke, begge lag har vist varierende form, selv om Duckies har hatt desidert best formkurve de siste ukene. Han har også et dusin flere kamper de tre første dagene. Positivt for min del er at keeperne mine viser antydning til å vinne litt igjen, fortsetter han.

Hva gjelder endringer i troppen sier han kort at han vil se an utviklingen gjennom uka.

 

Men hva tenker så de 8 managerne som har svart denne gang, om hvilke 8 som faktisk tar seg til sluttspill?

BOLCA: De 8 til sluttspill er underordnet så lenge bønna klarer det. Han vinner nemlig hele bøtteballetten. Laget er skremmende godt nå!

BJØRNER: Tror Kjetil, Eff og Petter er de eneste som jeg kan med god magefølelse si at kommer med. Mens hannestad, dundun og kittelsen skal få store problemer. Om Bolsa vinner denne uka er han brått med i kampen igjen han også. Blir spennende dette!

EFF: Kjetil, Jeg, Petter, Trond er de jeg føler meg temmelig trygge på, Torp står i fare for ryke, Swinger tror jeg klarer det, 2speed får nok ikke giret om. tipper at Kenneth når sluttspill.

KJETIL: Eff, Swing kings, Trond, Petter, OC, Kenneth, Kjetil og Torp

CØMMISH; Commishene, Kjetil, Eff, Begby, Trond, Foss og Bønna

 

BLUE WINGS: Tror det blir de 8 som ligger der nå, som faktisk tar seg til sluttspill.

BEGBY: Kjetil, Eff, Trond, Sørensen, Swinger, OC, Speedy og undertegnede 🙂

2 SPEED: Kjetil, Eff, Trond, Swinger, Begby, OC, Tørp og Clippers. Akkurat som ståa er for øyeblikket, altså.