Man er komme til punktet der man kan telle timer til den nye sesongen i Slashingligaen droppes igang. Men hvilke spillere er det managerne har størst forventninger til på eget lag – og hvem er det usikre kortet? Slagskuddet gir deg svaret!

10 av 14 managere har latt seg intervjue i forkant av sesongen. Og forventningene til eget lag er så som så.
– Vi vil prøve å gjøre det bedre enn i fjor, åpner Olavesen, manager til Hannestad Pils.
– Målet er selvsagt å beholde bøtta, kontrer FetterAnton kjapt.
– Men jeg forventer tøffe, jevne kamper og spenning helt til siste kamp, legger han til da stygge blikk møter hoveringen hans.

Det vil si, manager Torp har forventninger til eget lag;
– Jeg vil sikre playoff så tidlig som mulig slik at jeg kan bruke de siste ukene på å sette opp laget for en deep playoff run, forklarer han.
– Jeg har ingen forventninger til laget mitt i år, men forventer selv å bidra med humor og irritasjon, skyter Sørensen inn.

Fra andre siden av rommet nikker Kjetil O. samtykkende.
– Jeg forventer heller ingenting av laget, men håper å slå DunDun. Eller – jeg forventer mye prat om NHL. Og mange feilvurderinger, sier han.

– Røde vinger går for sluttspill, og håper å kunne overraske. Lov å drømme om topp 4 i serien?, spør Foss.
– Jepp, topp 4 her også!, roper Bakke.

Commish Bakkevik lar være å utdype noe mer enn at han har mål om å ta laget til playoff.

– Jeg håper på sluttspill jeg også, stotrer den forsiktige manageren til Begby Flames. I så tilfelle bør det på plass litt muskler i laget.
– Håper på sluttspillplass selv. Alt over det er bonus. Men forhåpningene er at det blir en jevn serie, og at vi får den aller første ekte uavgjorte matchen, avslutter Undrum.

Men for å ta seg til sluttspill, bør man ha et lag som kan plukke poeng i flere kategorier. Bortsett fra de to gutta hver manager sikret seg fra forrige sesong – hvem har de størst forventninger til? .. og ja-a – hvem anser de som sitt usikre kort?

 

BEGBY FLAMES:
Begby
Størst forventninger til (- fordi): Bobrovsky- tror CBJ vinner mer i år
Også forventninger til (- fordi): Benn – muligens NHLs beste rekke med Sharp og Seguin?
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor? Silfverberg – pga kjeks

 

DE BRUNE BJØRNER:
undrum
Størst forventninger til (- fordi): Tommy Wingles, fordi jeg håper han produserer like jevnt som i fjor
Også forventninger til (- fordi): Victor hedman, fordi jeg håper han blir en topp 5 i ligaen-back i løpet av to til tre år.
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor? Tukka rask, fordi Forsvaret foran han er svekket fra tidligere sesonger. Spennende å se hvordan han takler det.

 

DE RØDE VINGENE:
OC

Størst forventninger til (- fordi): TJ Oshie – har figurert mye med Ovi i preseason og gjort det bra der, og har håp om at han får fortsette.
Også forventninger til (- fordi): Jack Eichel – Håper han kan overraske og vise seg bedre enn mannen -alle- jaktet.
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor?  Max Domi – talent, men spiller på det som må være ligaens dårligste lag; Arizona.

 

MØØØØØKASEKKEN:
OleM

Størst forventninger til (- fordi): Kris Letang, produserer bra og slår tilbake etter skaden fra ifjor
Også forventninger til (- fordi): Wayne Simmonds, leverer i alle kategorier
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor?  Dion Phaneuf. Blir mange minus, satser på hits, pims og PP på han i år. Kan slå begge veier

 

KJETILS GLADE GUTTER:
Kjetil

Størst forventninger til (- fordi): Evander Kane. Ny i Buffalo. Buffalo i framgang, Spennende lag i år. Regner med at de ikke komme til sluttspill, men ikke er så langt unna. Jeg regner med at Kane får en ny vår i Buffalo, får en del poeng og spiller fysisk
Også forventninger til (- fordi): Mike Green. Detroit har sett etter en PP-back som Green en stund. Håper han får lurt inn en del poeng.
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor?  Pastrnak. Regner med at han blir veldig god, men kommer i år til å spille på et ganske så middelmådig Bruins. Blir spennende.

 

SØRENSENS GUMMI-DØCKS:
Sørensen

Størst forventninger til (- fordi): Ladd, fordi han er den mest komplette spilleren
O
gså forventninger til (- fordi): Matt Martin, ingen takler mer enn ham!
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor?  Kevin Hayes. Stort spørsmålstegn om han spiller RW i første rekka eller C i tredje rekka.

 

TØRPÆRN:
Torp

Størst forventninger til (- fordi): Chris Kunitz. Fordi han er som skapt for ligaen og spiller med den beste spilleren i ligaen. Utrolig at han falt så langt ned i draften.
Også forventninger til (- fordi): Boone Jenner. Tatt i siste runde. Burde være perfekt bygd for Slæssingligaen. Skadeutsatt, dog.
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor?  David Krejci. Fordi kompanjongen Lucic er borte og fordi Boston har tapt seg kraftig. Men skadefri er han god for 80 poeng.

 

FETTER ANTON:
JP

Størst forventninger til (- fordi): Dustin Byfuglien – 1. pick, topp spiller som jeg forventer plukker masse poeng
Også forventninger til (- fordi): Vanskelig denne, men velger Ondrej Palat – Spiller på et godt lag og god linje, tror han blir bare bedre fra i fjor, kanskje får han noen kamper på linje med Stamkos også
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor?  Jeff Skinner – Hadde dårlig sesong i fjor, men kan komme tilbake og bli en viktig brikke med sine tre posisjoner

 

APEKATTENE TIL CØMMISH:
Swinger

Størst forventninger til (- fordi): Radko Gudas – spilletid og utløp for bajastendenser i Flyers vil gi mye poeng.
Også forventninger til (- fordi): MacKinnon – kommer til å være en superstjerne i NHL i mange år.
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor?  Mike Smith – han var ræva i fjor.

 

PILSEN:
Pilsen

Størst forventninger til (- fordi): Tyler Toffoli (fordi han har hatt en meget god utvikling siden han debuterte og produserer i alle deler av spillet)
Også forventninger til (- fordi): Alex Galchenyuk (fordi det er nå han skal vise at han er en etablert og stabil spiller)
Hvem av spillerne dine er du mest usikker på, og hvorfor?  Christian Ehrhoff (hjernerystelser)