Managerne i Slashingligaen har droppet 56 spillere siden sesongen tok til. Enkelte har droppet laaaangt fler enn andre. Og én har ennå til gode å gjøre en endring.

Men la oss først nevne at tre spillere ble droppet før sesongen tok til – disse er ikke tatt med i videre sammenheng.
Men siden 7.oktober, da NHL startet opp med betydningsfulle matcher, har det vært aktivitet.

Først ut
Manager Olavesen var den første til å kvitte seg med dødt kjøtt, da De La Rose ble vist ut dørene hos Hannestad Pils. Etter nevnte spiller har kun 2 øvrige spillere forlatt klubben, altså 3 til sammen så langt.  Pilsen var imidlertid ikke alene om å kvitte seg med spillere 7.oktober. Også Rubber Pickies og Make Beliefs kvittet seg med 1 spiller hver på åpningsdagen.

Mest utrygg
Og det er hos manager Sørensen at spillerne sitter mest utrygt, skal man se på tallenes tale. 8 spillere har blitt vist veien ut siden oppstarten. Manager Torp følger hakk i hel, med 7 sparkede spillere.

Sparker ingen
Tryggest sitter spillerne i troppen til DunDun. Der er det faktisk ikke foretatt en eneste sparking. Heller ikke Kitty eller Eff er spesielt ivrige etter å kvitte seg med spillere foreløpig, med henholdsvis 1 og 2 sparkede spillere.

Listen over antall sparkede spillere per 4.november klokken 21, er;

Rubber Puckies; 8
Make Beliefs; 7
Begby Flames; 6
Mystery Morgan; 5
2 speed; 5
OCs Red Wings; 4
Bolca deC; 4
Kjetil; 4
King Kongs; 4
Pilsen; 3
Undrums Brune Bjørner; 3
Eff; 2
Kitty; 1
DunDun; 0

Posisjoner
Av spillerne som er sparket, har så mange som 14 hatt C som posisjon. 16 har hatt LW, og 13 RW. 17 sparkede spillere er D-men, mens 11 er målvakter. Av disse tallene kan imidlertid flere ha flere posisjoner. Vi tar derfor en titt også på dette;

Av de sparkede spillerne er 

14 ENposisjons-forward
13 TOposisjons-forward
1 TREposisjons-forward

Trades
Vi kan avslutningsvis nevne at spillerbytter ved trade har det så langt kun vært to av. OCs Red Wings har vært involvert i begge, mot henholdsvis Puckies og Eff.