Noen ble skuffet, andre ble gla´ – men hvem møter pressen på en dag som i da´? Det er klart for Før & Etter Runden!

Og vi starter med to, ja faktisk, profiler i Slashingligaen; Torp og Eff. Vi tar taperen først..

eff
For godeste manager Eff klarte ikke å hamle opp med Torp og hans Make Beliefs. Sistnevnte tok en (solid) 245.70 – 160.30-seier.
– Ja, det ble forventet tap, dessverre, sier en skuffet manager Eff til Slagskuddet.

– Men nå møter jeg Kenneth, og jeg forventer en realtivt enkel seier. Det er mange kamper de dagene det er kamper, noe som gjør at det beste laget vinner stort sett.. og det regner jeg med er meg, sier han og gliser.

Effmeister har forøvrig gjort et spillerplukk i forkant av serien mot Sørensen, og har sikret seg Boumas tjenester.
– Jeg tror dette bir et kupp. Ellers kan jeg si i forhold til trades at jeg hadde et flott tilbud som jeg akuratt måtte si nei til, avslutter han.

Så over til.. nei, han ville visst ikke prate med pressen, godeste Tørp. Da går vi videre til mannen som aldri sier nei, nemlig…

Kenneth

Manager Sørensen! Han møter altså Eff denne uken. Hvordan blir det?
– Jeg føler meg som Vålerenga. Blir pissa på av alle. Spillerne mine har ferdigheter som meitemarker… Blir sikkert tap igjen mot stormakten, sier Sørensen og rister oppgitt på hodet.

Spillerne hans sviktet nemlig også mot Swingers, som beseiret Puckies med 169.00 – 154.00.
– Det ble tap, som forventet. Nå har jeg hentet inn Franson som Eff ga fra seg forrige uke. Har gått bort fra at hits er en hit og prøver å finne backer med PP tid men nesten alle er opptatte, sier manageren. Han har også sikret seg målvakten Hutchinson.
– Håper ellers at Kåntåret kommer med uttalelser rundt antall keeps foran neste sesong så man kan ta betrakning av dette når man prøver å trade til seg spiller og hvem man bør beholde. Klemz fra Bønna!??, avslutter han.

Slagskuddet er forøvrig helt enig, og kunne tenke seg info om man ser for seg å stoppe på tre keepers, eller om man øker til fire etter neste sesong. Avklaring forventes.

swinger
Cømmish har ikke gitt noe svar på dette med keepers, men å prate om seieren over Sørensen, dét gjør han gjerne.
– Ja-a. Man urinerte på Brekkbønna. Helt allright, sier han triumferende.
– Men nå venter Bolsa de Kokkos. Møkasekken har hatt uflyt så langt, så jeg frykter denne.

– Betyr det endringer i troppen? 
– Byttet ut Michael Stone. Han får aldri spilletid. Dro inn noe rask fra Florida for å få et par kamper ekstra, avslutter The Cøm.

Møkasekken valgte å avlyse sin pressekonferanse etter å ha gått på et tap for…

Begby
– Veldig fornøyd med den seieren, sier Flames-sjefen til Slagskuddet.
– Nå er det møte med Kittilsen. En joker som kan bli hard å knekke, men håper på flyt, fortsetter han.

Hva angår endringer har Pettern følgende å si;
– Zajac ryker, får se hva som kommer inn.

Slagskuddet kan melde at Hertl har gått ut dørene, mens Bennett er ønsket velkommen inn i Begby-garderoben siden praten med sjefen sjøl.

Om det holder mot Kittys krigere gjenstår å se. Kitty har uansett ikke våget å forlate tissekassa si for å snakke med pressen, slik at vi går videre til mannen som tapte for ham denne uka, nemlig..

Pilsen
Olavesen!

– Ja, det møtet gikk til helvete, sier Pilsen om kampen mot Kitty. 219.10 ble for mye i forhold til hans eget 177.10.
– Og nei, jeg har ingen trades på gang, men ser at Foss fra Moss har lovlig lyst på Zucca. Ikke at han får han denne gangen heller, men er jo lov å prøve seg, ler han.
– Uansett må jeg bli flinkere til å se hvem som er i form og ikke. Under pari!

Denne uken skal Pilsen fra Hannestad bryne seg på FetterAnton.
– 2  Speed ja. Jeg forventer en overlegen og strålende seier og parader i gatene etterpå, sier Olavesen skråsikkert.

JP
– Pilsen fra Hannestad? Jeg har ikke rukket å se neste ukes kampoppsett ennå, men Pilsen har jo ikke hatt noen knallsesong til nå, så målet er selvsagt seier, kontrer JP.
– Denne uka møtte jeg møtte Mystery Morgan. Morgan hadde overtaket hele uka med 7 flere kamper, men fikk et skikkelig overtak mot slutten da to keepere landet hver sin shut-out. Spenningen var til å ta og føle på da Morgan ledet med 1,0 poeng før siste nattens kamper! Dessverre hadde jeg 2 kamper igjen, mens Morgan hadde 8…det endte med tap, erkjenner han videre.

Men kan det bety at det blir endringer i LykkePotten av et lag?
– Flere spillere har produsert tilfredsstillende denne uken, mens noen ikke har produsert. Det er et par spillere som lever farlig på 2 Speed Clippers for øyeblikket, så bytter er ikke utelukket, avslutter 2 Speed-sjefen.

Han vil gjerne gi ordet videre til Mystery, men .. you know.

Derfor..

Kjetil
Manager Olseng får ordet!

– Takk for det. Jeg møtte dirty dundun. Det gikk greit. Jeg hadde en dårlig dag på fredag, ellers ok. Jeg hadde 5 ekstra kamper på søndagen, så selv om det så jevnt ut hele uka, følte jeg at jeg hadde grei kontroll, sier han til Slagskuddet etter seier over ligaens jumbo.

Nå venter Torp Make Beliefs.
– Jeg regner med at Nils vinner. Ser man på de siste ukene har han samlet godt med poeng. Hva angår spillere og endringer, så fikk jeg inn Williams og Klefbom forrige uke. Dette er spillere som er tatt inn med tanke på denne uka. Om det blir noen flere, og om det blir for å komme i mål denne uka, eller forberede laget for neste uke er for tidlig å si.

Trond

Vi hopper elegant videre til mannen som måtte se seg slått av OCs Red Wings, og som var langt fra fornøyd med det.
– Fikk rett og slett grisejuling! Jeg leverte bunnivå, og Ole Christian var tilbake der han burde være, sier han mens Slagskuddets utsendte ikke kan annet enn å si seg enig.
– Nå møter jeg Dirty Dundun. Om vi legger forrige uke til grunn, så går jeg på et nytt tap her. Men jeg håper jo at jeg hadde min bunn i år, og at det snur. Det hjelper litt å få tilbake et par spillere fra skade, sånn at jeg i alle fall klarer å mønstre fullt lag hver kamp, fortsetter Bamse-sjefen.

Endringer i troppen har manager Undrum forresten ingen planer om.
– Litt rådvill for øyeblikket. Må få tilbake enda et par skader før jeg kan begynne å tillate meg å rokkere litt, sier han.

OC
– Ingen endringer her med det første heller, selv om det selvsagt alltid er spillere som vurderes kastet på dør. De spiller tross alt for de røde vingene. Og jeg er ferdig med å være snill. Ellers har jeg forsøkt meg på noen tradeforslag til Pilsen, uten hell – og jeg forsøker febrilsk å få kontakt med Mystery.. men det er dessverre ikke lett, sier en fornøyd OCs-sjef.

Han kommer altså fra en seier over de Brune Bjørner, og dét er noe han er strålende fornøyd med.
– Absolutt. 222.90-162.90 var i grunn overraskende. Bamsene og mine vinger har vært elendige til å ta poeng i det siste, og jeg fryktet en ny treg uke. Heldigvis løsnet det – særlig da for Nash med hattrick. At Price er tilbake i gåll hjelper også. Men jeg mener fremdeles at enkelte av gutta mine har mye mer å gå på, sier manageren.

Nå venter Mystery Morgan.
– Et lag som egentlig ikke har levert all verden, men som innehar enkeltspillere som er livsfarlige. Jeg får håpe Ovi sklir i dusjen eller noe. Usikker på hvordan denne uka blir, men håper at jeg kan ha litt flyt, avslutter Red Wings-sjefen – og Slagskuddets Før & Etter Runden.