Det jubles og trues (!) – ja til og med buuues – her er Før & Etter Runden! 

Vi åpner med den vanligvis så heldige FetterAnton.

JP
..men mot Cømmish måtte JP gi tapt.
– Uka begynte bra, men så dabbet det av. Før siste natt debatterte jeg med meg selv om jeg skulle gni på harelabben å vinne uka, eller om det var verdt å være på godfot med Føreren, sier manageren til Slagskuddet – som konkluderer med at han fant det best å være venn med Kåntåret.
– Men nå møter jeg Effs dvaske apekatter. Det burde bli en enkel seier, fortsetter JP.

Han er usikker på om det er nødvendig med endringer i AutoPick-laget sitt.
– Vanligvis ville jeg vurdert mulige forsterkninger, men jeg tror ikke det blir nødvendig denne uka, sier han rolig.
– Hvem er du egentlig mest positivt overrasket over på laget? 
– Uka som var nå holdt Justin Faulk skuta flytende. I tillegg er det hyggelig at Vrbata har lagd poeng – for omtrent første gang siden den fantastiske traden med Møkasekken, avslutter manageren med jakke.

Han har ingen jakke, men han har «makt» – mannen som beseiret FetterAnton..

swinger
– Det ble rett og slett utklassing av serielederen, sier en fornøyd King Kong-sjef.
– Og nå venter Pilsen. Forventer seier, men Pilsen er en ørliten luring, fortsetter han.

At man møter luringer, kan ofte resultere i litt endringer i stallen.
– Jeg fikk inn Eric Staal før uken startet. Det er en god kæll, som jeg gir meg 4 kamper denne uka. Ellers må jeg gi skryt til Daniel Sedin som har levert veldig bra og over forventning. Deilig også at vrakgodset til BB, MacKinnon, herjer på, sier Swingers og blunker i retning Sørensen.

Cømmish er forøvrig skuffet over sin motstander denne uka, som valgte bort det storslåtte Slashing-julebordet.
– Ja, jeg er meget skuffet over at Pilsen prioriterte familien, fremfor Slashingfamilien, på julebordet. Han skal straffes!

Det snakkes om både minuspoeng, inndragning av ukespicks, og det som verre er; adopsjon av Rubber Puckies-navnet!

Når vi først er inne på navn..

OC
– Ja, det har blitt både endringer i tropp og i navn på laget. Sparket ut Parayko for en tid tilbake, da han helt sluttet produsere. Inn kom Maaaaaaaataaaaaa, som jeg håper kan holde seg på matta. Også har vi fått inn Pens-kompisen hans Bennett i stedet for Boedker. Enn så lenge er jeg happy med den troppen. Lagets navn er endret fra rødt til blått, i håp om at det kan gi en oppsving. Blått er blått, og blått er flott. Merker meg at enkelte gummiender gnåler, men who cares?, flirer Wings-sjefen og legger til et; Buuuuu!

OC kommer fra et tap for Tørp, et tap han sier var forventet.
– I grunn, ja. Jeg måtte hatt en bedre fredag og lørdag skulle jeg tatt ham. Jeg visste jeg kun hadde en aktiv spiller søndag, og da lå det i kortene at det ville bli tøft om jeg lå bak. Nå gjelder det å slå tilbake med full kraft mot nevnte gummiender. Satse på at alle gutta mine er på topp før jul, og at Sørensen får det tøft, sier manageren.. som også har en liiiiten ting til på hjertet;
– Slapp av Mørgan. Jeg skal slutte tilby deg 1.picks og spillere for Ovechkin. Greit man er «lei» bud på toppspilleren sin, men et svar er faktisk vanlig folkeskikk.

– Oh, også må jeg få takke for Juice(y)-News-prisen. Takk Kåntåret!

Slagskuddet takker altså for prisen, og antar at nestemann er forberedt på en viss BB-pris ved neste prisutdeling;

Kenneth
– Jeg møter altså OC Red Wings eller Blue Wings? Endret navn midt i sesongen, er det lov?, spør den svært sympatiske og populære manageren – før han fortsetter;
– OC har flere matchup enn meg så regner med å gå på ett tap.

Kan det være man går for endringer i troppen for å få flere kamper, da kanskje?
– Med Letang ute med skade i par uker så må jeg ut å lete etter en back som kan erstatte ham. Dessverre er det ingen ledige i FA potten, sier Sørensen – som nylig sikret seg en grei bukett med spillere i en større trade. Det diskuteres fremdeles hvem som er vinneren av den traden, men enkelte ser på nåtid, mens andre tenker fremover. Uansett – moro med aktivitet, slår Slagskuddet fast.

Rubber Puckies kommer uansett fra et tap for manager Undrum og hans brune bjørner.
– Ja, jeg føler at uka gikk bra for egen del, men at laget til Trond er bedre i alle ledd, oppsummerer Sørensen tapet.

Mest positivt overrasket er han over sin Kuznetsov, uten å utdype hvorfor.
– Men jeg likte rykte fra julebordet om at Audun skal bli mer aktiv i fantasy, avslutter Sørensen, mens Slagskuddet klør seg i hodet – og håper det stemmer!

Om ryktet stammer fra denne karen vites ikke, men pen i tøyet er han i allefall..

Trond
Manager Undrum rødmer nesten litt i det han blir gitt ordet, men klarer likevel oppsummere uka som endte med seier over Puckies.
– Har altså møtt Kenneth. Uansett hvor mye jeg vil hoverere nå, så hadde jeg ikke trodd jeg skulle ta denne. Gutten har jo fått greit med spillere inn den siste tiden. Var nok heldig i forhold til skader og slikt, som gjorde at dette gikk bra, sier han rolig.
– Men nå møter jeg selveste moldensern.. Og spørsmålet er vel om han ble nevneverdig svekket av traden med Kenneth. Jeg er ikke helt sikker på om han har tapt så veldig mye på det, så dette blir brått jevnt, fortsetter han.

Apropos trades og endringer. Det kan være noe på gang hos Undrum.
– Må se litt an skader igjen. Sliter jo litt på goalieplassen ettersom Lehner fortsatt er ute etter den første halve kampen i år. Sliter litt med å finne en god erstatter, erkjenner han.

– Hvem av dine bjørner er du mest positivt overrasket over?
– Leo Komarov. Han leverte godt i fjor også, men i år har han vært kanon, og med to posisjoner har han blitt veldig bra!

Fra «Bra» til «Elendig»?

Pilsen
– Tja. Har møtt Begby. Jeg er skuffet over nivået og innser at det må omstruktureres neste sesong, sier manager Olavesen.
– Nå møter jeg Swingers. Regner med ekstremtap. Gratulerer på forhånd til commish med en strålende uke! Det var en vel fortjent seier, sier han hovent.

Men brått kan det være at en enkeltspiller endrer hele bildet. Og gjør Pils til Champis. Hvem skulle i såfall det kunne være?
– Mats Zuccarello uten tvil. Jeg visste han hadde nivået inne, men dette overgår en god del av forventningene, skryter manager Pilsen – som dog ikke vil utelukke at andre spillere må pakke snippesken og forlate baren hans.
– Har ikke helt oversikten enda, men det er mulig man må vurdere noen endringer.

Endringer har ikke nestemann planer om å gjøre..

Begby
– Nei, skal spare picksa for en gang skyld!

Noe av årsaken er kanskje en grei seier over Pilsen.
– Ja, det var grei skuring. Men nå møter jeg Morgan. Nervøs pga fire skadde spillere, helt åpen runde dette, forklarer Flames-bossen.
– Eneste jeg ønsker meg til jul er skadefrie spillere, fortsetter han og lager hjerte-tegn med fingrene, mens han skryter av to av sine spillere.
– Suter og Larkin er vel største positive overraskelsene i laget mitt.

Overraskende er det også at nestemann åpner med en trussel..

Kjetil
– Om du synes svara mine er for slappe, står du fritt til å legge inn litt prosa, men jeg kommer til å klage på at jeg blir feilsitert, sier han og hytter med nevene. Slagskuddet tar derfor ikke sjansen, og skriver ordrett det Mr K.O. kommer med;

– Jeg har møtt bolsa nå sist, en fantastisk koselig type jeg gjerne skulle tatt en ingefær-øl med. Forrige uke (mot Kenneth) gikk forresten alt inn. Både pucker og annet som glir inn  kroppsåpninger. Men nok om det. Da jeg sjekket stats på trikken på vei til jobb hadde alle målpoeng. Denne uka, mot Bolsa, kom motreaksjonen på det med kun 4 spillere over 10 fantasy-poeng. Keepersituasjonen i Ducks er litt vanskelig å lese, så jeg er litt usikker på hvem jeg skal kvitte meg med. Må se på profilbildene og se hvem som er penest tror jeg, sier en ærlig, og korrekt sitert Olseng.

Som altså skal bryne seg på Kitty. En kattefigur han synes er festlig.
– Jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente meg av den ekte Kitty. Uten McDavid og Dubnyk ser det ut som et lag jeg skal slå. Godt jeg ikke må hytte mer med nevene mot deg, som siterer meg helt etter boka, fortsetter han med et stooooooort smil.

– Vurderer man endringer i troppen?
– Jeg har fått inn Parayko for en skada Klefbom. Håper og tror han er skadefri og kan spille som han gjorde tidlig, sier Olseng. Slagskuddet vil bare presisere at Parayko ikke ble droppet på grunn av noen skade, men fordi han sluttet gjøre det han skal. Plukke poeng hver j* kamp.
– Men ellers synes jeg at Muzzin er den største positive overaskelsen. Han har fått dreisen på skjegget sitt, avslutter Olseng. 100% korrekt sitert.

Det kan jeg faktisk garantere at nestemann er også..

eff
– Det ble plankekjøring, eller en meget komfertabel seier, pga gode ukes-goalies, Hall og Giroux, åpner Eff med når han skal oppsummere seieren over Kitty.

Denne uka kan bli noe tøffere, tror han.
– Møter jo offisiell Jakkefjott og vestkantsnobb 2speed Grandal. Det blir nok en tett og gjevn affære, og jeg anser 65 % sjanse for at jeg vinner pga kvaliteten i laget. Faren er dårlig keeper-poeng og Off-uker på nøkkelspillere. Men dette er en seier jeg ønsker, veldig!

Og når man ønsker noe sterkt, da gjør man endringer.
– Ja, jeg har gjort et bytte, og kastet ut Zucker mot Connolly.  I tillegg så kommer det noen flere justeringer i løpet av uka, det er en nøkkelkamp som jeg ønsker å vinne, sier en ærlig Eff.

Men det finnes de spillerne som sitter helt trygt, og som ikke bør frykte å forlate laget;
– Taylor Hall, han var et feilplukk som ble et lykkeplukk. Men mange har gjort det bra, kan også nevne Gallagher før skade og Klingberg, avslutter en hyggelig Eff.

 

Slagskuddet vil avslutte med å informere at det meste av Mr. K.Os sitater er korrekte. Men at man muuuligens kan ha tatt seg noe kunstnerisk frihet etter at han faktisk skrev «Om du synes svara mine er for slappe, står du fritt til å legge inn litt prosa, men jeg kommer til å klage på at jeg blir feilsitert». Vi er glad i deg uansett 😉