2015 er snart over, og i den forbindelse har Slagskuddet tatt reisen rundt til de ulike lagene våre. Her kommer litt..fra innsiden! 

Vi starter hos Cømmish, hvor vi har fått en prat med Nathan MacKinnon. L-RW-spilleren har samlet 187.90 fantasypoeng så langt, og stråler i det han treffer Slagskuddet.

1
– En finfin klubb å spille for. Jeg var smånervøs under draften, for om jeg skulle ende opp hos disse plastikk-gakkgakkene, men heldigvis ble det KingKongs som plukket meg. Her får vi spise så mye bananer vi vil, og sjef-Bakkevik vet å inspirere oss med bilder og diverse fra The Bananas-tiden. Fantastisk, rett og slett, skryter han.
– Men det er selvsagt idioter også i troppen vår. David Backes for eksempel, er jæææklig høy på seg selv og forteller hvor mange poeng han har. Nå ser det ut som idioten blir værende her også, så jeg får vel bare sørge for å plukke eeeenda flere poeng, fortsetter han.

.. ok, så MacKinnon er altså glad han ikke spiller i Puckies. Men det finnes vel de som setter pris på hverdagen et steinkast fra Sparta Amfi?
– Sykesengene her på bygget er så myke og gode, smiler mannen som møter oss i døren.
– Det er vel derfor jeg er inn og ut av den sjukestua hele tiden, ler han videre.

1

Ja-a, Kris Letang er en skøyer. D-man som soper inn poeng de dagene han står som IR hos manager-Sørensen. Så langt denne sesongen har han i alle fall bidratt med 113 fantasypoeng.
– Men jeg skal prøve holde meg på isen nå da. Så får vi se hvordan det blir med poengene. Jeg savner en skikkelig gjøk i troppen. Trudde Iselin Dreamteam-RubberPuckies-kall det hva du vil, brukte ha en sånn «smelle-på-ikke-tenke»-spiller hver gang. Hvor pokker er Rinaldo liksom, spør Letang.
– Hey, jeg kan både smelle og gjøre mål, kontrer Wayne Simmonds og viser til sine 170.80 fantasypoeng.

Simmonds har forøvrig vært innom andre klubber også – som laget til Møkasekken-Bakke;
– Slapp heldigvis unna derfra. Lukta møk overalt, gliser Simmonds.
– Alt lukter møk her. Til og med alle anklagene om at man gjør ulovlige ting, sier Bakkes topp-spiller Patrick Kane. Med sine 262.50 fantasypoeng er han faktisk blant de beste i hele Slashingligaen.

1
– Jeg scorer overalt, gliser han.
– Apropos scoring, hva har skjedd med Stastny, gapskratter han mot lagkameraten.

Paul Stastny hadde en god sesong sist, men står med kun 73.60 fantasypoeng så langt denne sesongen.
– Møkkaspiller på et møkkalag, ropes det fra Taylor Hall.

1

Team Eff-spilleren er alt annet enn møk. Så lenge han holder seg skadefri. 225.20 fantasypoeng er bevis nok.
– Det har fungert greit så langt. Likevel hører jeg rykter om at manager-Eff ikke vil ha meg som keeper, og at han vurderer trade meg mot bedre picks om det går til helvette for ham. Hva gir du meg, trade MEG? Taylor Hall. Eff er ikke god i huet. Men han er snill da. Efffffrica og greier. Uansett, jeg kan godt skifte beite jeg. Også kan jeg sanke poeng, eventuelt sitte på IR, hos en ny manager neste sesong. Greit for meg, sier Hall.

1

En man kunne mistenke satt på IR, men som ikke gjør det, er Jimmy Howard hos Hannestad Pils.
– Jeg sitter litt på benken da. Ellers så sitter jeg på rompa med en puck bak meg. Vi sliter litt denne sesongen (også), sier burvokteren til Slagskuddet.

Howard har faktisk kun 71.30 fantasypoeng denne sesongen.
– Heldigvis beholder manager-Olavesen meg, og det er pils til alle, skåler Howard.

1

Manager for Blue Wings får litt vondt i hjertet av at Howard og co sliter, men i Slashingligaen er det ok.
– Men jeg er på IR, og jeg har faktisk flere poeng enn Howard likevel, ler Carey Price.

Målvakten har sikret 87.20 fantasypoeng for Blue Wings denne sesongen, og lengter tilbake på isen.
– Det er jo WinterClassic snart. Det rekker jeg vel neppe, men tenk om jeg kunne kommet tilbake før tiden.. de har beregnet meg tilbake midten av januar. Jeg vender gjerne tilbake før, sier målvakten – som regner med å bli i Blue Wings i lang tid.
– Det gjør jeg også, slenger Jack Eichel seg på.

Unggutten viser gode takter på isen, og har så langt notert seg for 117.10 fantasypoeng i debutsesongen.

– Hold kjeft!, ropes det fra klubbhuset til Kittys Rangers.

1

Connor McDavid ligger med en kald klut på panna, mens manager-Kitty selv stryker ham lett over kinnet – kledd i sin oransje «sykepleier»-uniform, selvsagt!
Rookien har tilbrakt mye tid i sykesenga til Kitty. Dermed har det kun blitt med 49.80 fantasypoeng så langt.

– Hahahahahahahahahaha, ler Jimmy Howard hos Pilsen.

1

– Kanskje Mæccen bør bytte lag? Miljøskifte funka gull for meg, gliser Tyler Seguin hos de Brune Bjørnene.
Seguin har faktisk 278.40 fantasypoeng så langt denne sesongen.
– Stortrives her vettu. Selvom det var ikke fint hos Blue Wings den gang de het Red Wings også. Kanskje jeg skal ønske meg tilbake dit, fortsetter C-RW-en.
– Men det er så mange andre gode folk her. Målvakt-Rask ble brått raskere når han kom seg vekk fra Puckies, og Leo Komarov blomster jo også, fortsetter han, mens de to nevnte nikker.

1

Lykken har ikke blomstret for manager-JP den siste tiden, men gutta i 2Speed-stallen har likevel stor tro på gull i sluttspillet.
– Vi er jo autopicka flere av oss, sier Joe Pavelski, som selv har notert 244.30 fantasypoeng så langt.

Også Dustin Byfuglien har bidratt godt, med sine 213.10 fantasypoeng.
– Og vi har troa på at en eller annen harelabb sørger for at skuta kommer tilbake på sporet igjen snart, sier han til Slagskuddet.

– Hei, det heter TOG når det handler om spor, og i denne ligaen er det kun ett tog. Tøffe-toget til Nils, roper Erik Karlsson. Backen har plukket 236.30 fantasypoeng så langt denne sesongen, og berømmer manager-Torp for måten han finner spillere på.

1
– Her er det blitt litt sånn som Foss holdt på. Gir det ei uke ca, så er det på hue og rævva ut. Dersom du blir forsøkt tradet bort, da vet du at du har gjort det rævva. Da er du enten i ny klubb for et pick, eller så droppes du i løpet av dagen, flirer han videre.

– Faktisk litt usikker til tider jeg også, om jeg skal droppes eller ikke. Men vi er flere Detroit-karer som sliter, så jeg er vel trygg hos Kjetils Team, sier Pavel Datsyuk.

1

Den noe aldrende forwarden har kun 80.40 fantasypoeng så langt.
– Men jeg har troen, som mange andre, på at ting vil snu. Snart nytt år og nye muligheter. Du vet, sier han med et smil.

– Jeg tror faktisk at vi har underprestert litt fordi vi må bruke så mye tid på å trøste sutrekjærringa i troppen vår. Cindy er liksom ikke helt der hun mener hun skal være. Mensen eller noe sikkert. Uansett, med sine 150.90 fantasypoeng er hun furten, fortsetter Datsyuk til Slagskuddet.

Ja, da er det betydelig mer kraft i Mystery Morgans Alex Ovechkin.

1

– Jeg spiller hockey og griner ikke på nesa jeg sjø, sier russeren med sine 249.60 fantasypoeng. Ca 100 mer enn Cindy altså.
– Men jeg griner LITT jeg også. Morgan nekter nemlig å trade meg til Blue Wings, selv om jeg ønsker meg dit. Det er litt dritt, sier han ærlig.

– Ro ned du a, pølsa. Jeg er bedre enn deg, sier Jamie Benn og peker på sine 294.40 fantasypoeng.
Begby-spilleren har hatt en fantastisk sesong så langt, sammen med resten av laget.

1
– Manager-Begby er en god leder, og han har bygd en fin tropp. Jeg drar selvsagt lasset, men også Malkin gjør sitt. I motsetning til Cindy, gapskratter Benn.

– Ikke mobb de som ligger nede. Vi kan alle havne der, sier Brian Elliott i DunDun-målet.

1

Sisteskansen har sanket hele 49.70 fantasypoeng denne sesongen. Det er dessverre ikke mange andre på laget hans som plukker så mye heller, og dermed ligger DunDuns der de gjør ved utgangen av 2015.. på bunn.

Godt nyttår, fra Slagskuddet!