5 av 14 managere stilte opp til første pressekonferanse på nyåret – i forkant av ny uke. Her er hva de hadde på hjertet. 

swinger
Kjærligheten har truffet Cømmish godt, men han har likevel klart å ha nok fokus på eget lag, til at de kunne hamle opp med Mystery forrige uke.
– Ja, jeg følte meg dømt til å tape, men tok han på slutten, sier en svært fornøyd King Kongs-sjef.
– Nå møter jeg David Eff. Det største neket i ligaen. Virker unødvendig å spille denne, fortsetter han.

Motstanderen hans tapte denne uken for ny serieleder Begby Flames, og bør være sugen på revansje, tipper Slagskuddet. Kan det bety at King Kongs må forsterke?
– Halak kommer nok tilbake i manesjen. Vurderer også et annet bytte, sier Cømmish hemmelighetsfullt.

Apekattene befinner seg forøvrig på en 5.plass på tabellen før denne uken, og manageren er ikke videre bekymret for sluttspillsjansene;
– Ser meget bra ut for å ta seg til sluttspill. Det er målet. Hva som skjer i playoff har jeg ikke tenkt på, avslutter han.

Nestemann tenker derimot mot sluttspill..

Kenneth
– Vel, jeg må vinne 5 av 9 uker om jeg skal ha troa på sluttspill. Om jeg klarer sluttspillet så er slik: «sky is the limit», sier Sørensen til Slagskuddet.

Manageren som alltid stiller opp til prat med media, kommer fra en viktig seier over Make Beliefs.
– Ja gitt! Jeg møtte Bettys venstre hånd og er fornøyd med seier over Nils. Alt fungerte helt topp. Jeg har to keepere som har plukka bra med poeng. Nils tradet til seg en keeper som ble satt tilbake på IR. ?? Letang har vært en åpenbaring for meg etter par uker med uheldigheter for gutten i Pingvinland, sier manageren – som kontaktet pressen allerede søndag kveld – før siste runde med kamper var spilt.

Og hvilke tanker gjør han seg så om denne uken?
– Hvem var det jeg møter igjen? Husker ikke men forventer alltid 110% av laget og ukesseier, sier Puckies-sjefen – som skal bryne seg på Mystery Morgan.

Uansett motstander, er det ikke gitt at det blir endringer blant gakkgakkene;
– Om det ikke dukker opp noen skader så velger jeg å stå med troppen jeg har nå, avslutter Sørensen.

Endringer tror heller ikke denne karen på…

Kjetil
– Nei, tror ikke det denne uka.

Manager Olseng har faktisk fått troen etter en grei seier over Hannestad Pils.
– Ja, Pilsen hang med til festdagen begynte, så var det brått slutt, sier Kjetils Team-sjefen.

– Men nå møter jeg jo Petter. Toppoppgjør. Jeg forventer en jevn kamp som ikke blir avgjort før siste natta, fortsetter han.

Med flere gode kamper, hva tenker han om playoff der fremme?
– Jeg håper og tror på sluttspill. Jeg tror det blir kamp om sluttspill, og at det i første rekke er OC og Kenneth som kan blande seg inn i kampen, med Dundun som dark horse her..

En som nikker fornøyd til den kommentaren er..

OC

– Sluttspill er selvsagt målet, og jeg kriger med en tøff gjeng om den siste plassen. Jeg tror alle lag mellom 6. og 12. per i dag er med i den kampen. Spennende!

Blue Wings-sjefen kommer senest fra en imponerende sterk seier over Kittys Rangers.
– Dette ble lettere enn jeg trodde, og enn hva jeg hadde våget håpet på. Også med én målvakt og greier. Ille kjekt, sier han til Slagskuddet.

– På målvaktssiden kan det forresten bli endringer, da Fleury er tilbake i aksjon, og Price begynner nærme seg. Noen må ut av laget mitt. Hvem det er har jeg ikke helt funnet ut av, men det står mellom tre spillere. Videre har jeg noen følere ute i forhold til backer, avslører Wings-manageren.

Om noen endringer finner sted før første møte med FetterAnton gjenstår å se.
– Men det blir uansett ei tøff uke. Jeg håper det kan bli som mot Kitty, men frykter en tett batalje. De har jeg en stygg uvane med å tape, sier han – og sender mikrofonen videre.

Bakke

– Jeg har allerede gjort endringer; Ut med Dale som ikke ble bedre av å flytte til Pittsburgh og Stastny som ikke en gang klarer å være en skikkelig parasitt i rekka til Tarasenko. Inn kommer Palat fra IR og Jack Johnson skal på en kjempestreak og rette opp den dårlige sesongen til Jackets, sier Møkasekken, som senest kommer fra kamp mot manageren som lå på bunn.
– Ja, jeg møtte Dundun. Runden min var elendig som vanlig. Okposo gjorde det han kunne for å rette opp på søndag, men holdt ikke hele veien. Ble tap som forventet igjen etter at laget ble kraftig svekket etter trade med Bønna.

Nå venter Make Beliefs – hva tenker han så om det?
– Tradisjonen tro er dette selvsagt grei skuring. Taper aldri mot det laget der, bør så absolutt bli lett match, flirer Bakke.

Og med seier kan det kanskje bli en klatring på tabellen fra 11.plass etterhvert – og inn i sluttspill-leken?
– Jeg kommer noe overraskende til sluttspill på bekostning av Torp, RED Wings og gummibønna, avslutter han.