Av de tre utvalgte kampene i denne ukens «Pick the Winner», er det ingen soleklare favoritter. Skal man tro Slashingligaens managere, ligger det an til tre tøffe matcher. 

Fem managere har svart på undersøkelsen, hvor følgende oppgjør var plukket ut; Bolca de C vs Rubber Puckies, Team Eff vs Morgan Chosen Ones, og King Kongs vs Kjetils team. Videre er managerne spurt om positive overraskelser og største skuffelser. Mer om dette senere.

Vi starter med oppgjøres mellom Bolca de C og Puckies. Et viktig oppgjør for begge lag, som ligger på henholdsvis 11. og 10.plass på tabellen.
Skjermbilde 2016-01-11 kl. 20.05.50

Enkelte Puckies-spillere har gjort det svært godt den siste tiden, og må levere igjen om de skal beseire Møkasekken Bakke. Og det ser ut til at flertallet av de 5 managerne som har avgitt svar til Slagskuddet, har størst tro på at det er Bolca-gutta som vil smelle inn flest poeng denne uken. 3 mot 2 faktisk.

Hva så med oppgjøret mellom Eff og Mystery? Her er det 2.plass mot 6.plass, men likevel ingen 5-0 i manager-tips.

Skjermbilde 2016-01-11 kl. 20.06.21
Nei, faktisk er det også her 3-2 som er tipset – med Eff som favoritt (naturlig nok?). Det gjenstår å se om Mysterys gutter klarer overraske i denne matchupen, som uten tvil er en viktig uke også for ham. Det jages bakfra i forhold til sluttspill.

Vi avslutter kamp-tipset med Cømmish mot Olseng. Sistnevnte er for øyeblikket serieleder, mens King Kongs befinner seg på en 5.plass på tabellen.

Skjermbilde 2016-01-11 kl. 20.06.42
Og det er serielederen folket har troen på. Igjen med 3 mot 2. Håpet for King Kongs må være at Cindy får menstruasjon og får Kjetils gutter til å miste fokus.

Om vi snakker fokus – hvilken manager virker å ha hatt rett fokus så langt denne sesongen? Hva tenker folket om egne prestasjoner – og om motstanderne?

JP

– Passe fornøyd med de to første månedene i sesongen min, men så er jeg også voldsomt misfornøyd med de to siste, sier JP til Slagskuddet.
– Så alt i alt ikke fornøyd, fortsetter han.

2 Speed-sjefen synes ellers at manager Olseng har overrasket positivt denne sesongen;
– Kjetil har overrasket negativt for min del, og positivt for egen del. Dette ved å komme inn nærmest fra sidelinjen og ta ledelsen. Slikt burde virkelig vært forbeholdt oss auto-pickere, sier han med et glimt i øyet.
– Ellers må jeg si at Begbys flammer også gjør en overraskende god figur denne sesongen (sammenlignet med tidligere resultater). Tørp hadde jeg derimot trodd skulle være lenger opp på listen så langt i sesongen, så han er den største skuffelsen, fortsetter JP.

Kjetil

Manager Olseng nikker og smiler mens JP berømmer jobben han har gjort med sitt Kjetils team. Og serielederen er naturlig nok fornøyd selv.
– Veldig fornøyd med plassering, gliser han – og nyter det mens det varer.
– Ellers synes også jeg at mest positiv overraskelse er Petter, mens negativt er OC. Jeg trodde det laget var bedre. Men det ser ut til å komme seg nå, sier han og blunker til sidemannen.

OC

– Jeg er enig i at det har vært en skuffende Wings-sesong så langt. Jeg hadde forventet å ligge høyere, og er innstilt på å kjempe meg opp blant de 6 beste. Jeg skylder litt på Price og Fleurys skader, sier han.
– Ellers er jeg som mange andre mektig imponert over Begby Flames denne sesongen. Er ganske komplett lag i grunn. Mest skuffet er jeg faktisk over Pilsen fra Hannestad. En mann som besitter stor, om ikke størst, kunnskap innen ligaen – men som sliter i bunn av tabellen. Skjerpings, Olavesen. Du kan så j* mye bedre!

Bakke

– Jeg kan også mye bedre, roper Møkasekken ut.
– Jeg er overhodet ikke fornøyd med egen sesong. Laget er ren møk med få unntak. Tar en Liverpool; neste år…. med litt flyt nå, kan det faktisk bli sluttspill likevel, forklarer han.
– Så skuffelsen er eget lag, mens Morgan har overrasket, sier han videre.

swinger

– For egen del vil jeg si at det har gått brukbart. Og det er alt jeg har å si, avslutter Cømmish – som ikke vil trekke frem positive overraskelser og store skuffelser. Diplomat som han er.