Bolca, Kjetil og Blå vinger oppsummerer ukene sine, og ser frem mot nye utfordringer – i Før & Etter Runden. 

Vi åpner i varmere strøk, hvor Møkasekken ligger og nipper til en kald drink og ser på ting han ikke burde se på, skjult bak mørke solbriller. Bakke
– Jeg møtte Bønna sist uke. Forventet tap, men ble tettere enn jeg så for meg. Tapet håndteres greit ved bassengkanten på Gran Canaria ..heldigvis, gliser han og gurgler paraplydrinker.

– Og hvem jeg møter denne uken? Ingen anelse! Nettet er utrolig skralt her, så appen til yahoo nekter å være med. Regner dog med at min uke blir brukbar, så vedkommende får kjempe for en seier, sier han til Slagskuddet.

Vi kan her røpe at det er Mystery Morgan som står på motsatt side av isen den kommende uken. Et oppgjør det blir spennende å følge!
– Hva angår spillerbytter og endringer; Ingen før helga, med mindre jeg finner brukbar dekning noe sted!

Kjetil
– Ingen endringer her heller! Veldig fornøyd med de jeg har, sier en noe kjøligere manager for Kjetils Team. Med kuldegrader rett utenfor døren, og ullsokker til langt opp på knærne, forbereder han seg dog til ukens matchup mot Eff.
– Toppoppgjør. Jeg forventer at det blir jevnt, men at jeg vinner til slutt, forklarer han.

Og det er ikke rart at Kjetil har troen. For det var en grei uke han fullførte i går.
– Ja, jeg møtte jo Cømmish. Og, det her må ha vært flaut for Cømmish. Han var ikke i nærheten, skråler mr K stolt. Med god grunn. Han vant tross alt med nærmere 100 poeng.

OC

– Ikke så stor seier til meg som jeg forventet på forhånd, men vinst er vinst. Og slik Pilsen spiller – eller ikke spiller – for tiden, ville alt annet enn seier vært ..ehh..tap, sier Blue Wings-sjefen etter møtet med Hannestad.

– Det blir tøffere uke nå, og tydeligvis så tøfft at jeg har rotet med hvem jeg møter. Trodde jeg møtte JP, men det gjorde jeg jo for kort tid siden. Ser det er Flames som er motstander, og det kan bli veldig hardt. Jeg får håpe at Price snart er tilbake fra skade, og at resten av gjengen min produserer som de gjorde nå sist, fortsetter han.

Men med Price tilbake vil Wings sitte med tre målvakter. Er det planen?
– Njaei. Greia er at både Fleury og Hellebuyck har stått veldig godt mens Price har vært borte. Så det vil i grunn ikke være noe tap å beholde dem alle tre..bortsett fra kamputfordringer nå og da. Meeen, jeg er faktisk åpen for bud å begge disse målvaktene. Er det noen som trenger en keeper-målvakt til neste sesong så er jo dette en ypperlig mulighet å sikre seg Fleury for eksempel. Ellers er jeg alltid på utkikk, og gutter som ikke presterer over ei uke sitter alltid på vippen hos meg, avslutter sjefen.

..og det var de tre managerne som svarte denne gang.