Det er stor enighet blant ligaens managere hvem som ender opp som mulig seiersherre i sluttspillet. Og det er både glede og fortvilelse hva angår resultatene sist uke. Dette er Før & Etter Runden!

 

eff

En febersyk Eff møtte manager Undrum og hans brune bjørner forrige uke, et møte som endte med seier til Eff.
– Ja, jeg har møtt manageren kjent som Slashingligans nest mest sympatiske type. Jeg fikk et forsprang tidlig, men har tapt en del poeng på feil prioriteringer, sier han til Slagskuddet.

Nå venter Blue Wings i neste runde.
– Og jeg forventer seier, men man vet aldri. Ut ifra laget så er seier solkeklart, men det kan jo være at noen av gutta mine vil takle en linjedommer eller starte med jazzdans i stedet. You never know, fortsetter han.

– Uansett ingen spillere inn tror jeg. Jeg har dog droppet JT.miller. Og uansett; kommer jeg meg gjennom kvarten, så vinner jeg hele driten, sier en selvsikker Eff.

Trond

– Tull. Det er Kjetil som vinner hele sulamitten, sier Undrum, som altså ble beseiret av nettopp Eff forrige uke.
– Ja, jeg ble overkjørt av Eff. Det kan jeg fort bli igjen når jeg nå møter Kjetil. En soleklare favoritt han derre rødpølsa!

Men med så liten tro på eget lag, ligger det kanskje an til endringer?
– Har fortsatt Mason på IR, så det blir dårligere bytter før jeg får en skade nå, forklarer Undrum.

Kjetil

Manager Olseng synes det er hyggelig å høre at han anses som favoritt av Undrum, men har liten tro selv.
– Jeg tror Eff og Kenneth må gjøre opp om jakka i år.

– Jeg møter forresten Trond denne uka. Ooooog –  Jeg regner med en jevn kamp. Også håper jeg at jeg klarer å snu en litt negativ trend de siste ukene, sier han til Slagskuddet.

For Olseng kommer fra et tap for Mystery.
– Morgan ja. Det ble tap for Morgan, og det er helt greit. En runde midt på treet. Jeg gjorde en kjempetabbe med å utelate Parayko fra laget lørdag. I tillegg et par middels dårlige valg gjennom uka. Så ikke min beste uke, erkjenner han.
– Det ligger forresten an til at jeg bytter ut et par mann denne uka.

Kenneth

– Jeg er helt enig med Kjetil. Jeg tror jeg selv vinner sluttspillet. I finalen mot David Eff, sier en ydmyk og populær Sørensen.

Etter traden som inkluderte Simmonds har det kun gått en vei for hans Puckies. Oppover. Denne uken maltrakterte han 2 Speed.
– Fetter Anton ja. Deilig med knusende seier. Men synes synd på Anton da han hadde lett vunnet over de fleste i ligaen denne uka. Nå venter Pilsen fra Hillsen. Forventer at Olavesen er aktiv med i spillet og ikke kun på twitter, sier han og blunker i retning Hannestad Hills.

For mens Sørensen står med flere seire på rad, har samtlige flasker i ølkassa sprengt i løpet av vinteren, kan det se ut som.
– Men for å snakke spillerendringer, så har jeg kasta ut Strome for å gjøre plass til Brodie. Må gjøre en endring når Schwartz er tilgjengelig. Det meldes om at han er snart klar. Også ble det trade med bolca. Gostisbehere og et 13.pick fra meg, mot Despres og 7.runde fra bolca, sier en fornøyd Puckies-sjef.

JP

– Jeg føyer meg i rekken og sier at Gummi-Kenneth vinner i år, sier JP selv.
– Kjipt å bli valset over av et lag ved navn Rubber Puckies, men Kenneth vant en ærlig og redelig flakseuke. Men han hadde ca. et dusin flere kamper enn meg, og med Flyers on the fly hadde jeg aldri sjans. Livet er tungt for the Clippers for tiden, fortsetter han.

– Nå er det dog klart for sesongens andre oppgjør med Møkasekken. Jeg tapte sist (sesongens første, men langt fra siste tap), så dette blir revansj! Det blir nok en hard og jevn uke helt til tirsdag eller onsdag, så satser jeg på at møka går ut av sekken, eller lufta ut av ballongen eller noe sånt og at jeg har sikra seier til lørdag. #ønsketenkning!!

Og hva med endringer i troppen?
– Fikk en DTD på tampen av uka, så det blir iallfall ett tillegg i staben.

Bakke

– Usikker på hvor det bærer denne uka for min del. Mtp hvor stabilt laget har levert tidligere, så ser det jo mørkt ut, sier Møkasekken, som altså møter 2 Speed. Manager Bakke kommer senest fra seier over KittyCats – som i likhet med Pilsen ser ut til å ha meldt seg litt ut på tampen av sesongen.
– Ja, runden ble til slutt ganske komfortabel, sier en fornøyd manager.

Fornøyd tror han også at gakkgakkene blir av tipset for sluttspill-vinner;
– Kenneth ser fryktelig sterk ut.

Enn Bolca, skal de forsterkes?
– Går for å toppe laget skikkelig, men vi får ta en runde med scoutinggjengen på mandag morgen, sier han til Slagskuddet – og har altså gjennomført en trade med Sørensen siden den gang.

OC

– Jeg vurderer endringer i troppen, men som vanlig aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Også er det dette spørsmålet med Price..kommer han tilbake eller ikke (jeg håper ja, da Hellyn min svikter for tiden), også er jaggu Nash på sidelinja også. Har forsøkt få til noen trades, men samtlige av de 3 managerne som så langt har fått forespørsel, har latt den gå ut på dato. Begynner bli litt dritt lei, sier Blue Wings-sjefen.

Han møtte Cømmish Bakkevik sist uke, og gikk seirende ut.
– Det var i grunn forventet, i og med at Apekattene har slitt litt den seneste tid. Men selv om forventet; veldig hyggelig! Denne uka blir verre, og jeg har null tro på ny ukesseier. Eff er for sterk.

Eff og Puckies er forresten også Wings-sjefens antatte finale, og han holder plastikkendene som favoritter.
– Men Sørensen er selvsagt avhengig av at enkelte av spillerne hans fortsetter som de har gjort.

Begby

– Jeg er enig med flertallet. Holder en knapp på Kenneth eller Eff som vinnere, sier Flames-sjefen etter å ha tapt forrige uke for DunDuns.
– Ja. Bittert tap etter å hatt ledelsen nesten siden starten.
– Nå møter jeg Nils. Han er jo særs i slaget, så frykter uken, fortsetter han.

Flames har ellers følgende å melde hva angår troppen;
– Condon ryker fordi Scrivens har vunnet sine siste to. Korpisalo inn for jeg håper han kaprer førsteplassen i CBJ siden Bob er ute.

..og det var de som svarte pressen denne gang.