Eff ble seriemester, og det vet han å sette pris på. Samtidig vurderer han en svenske som mulig keep til kommende sesong. 

eff

Det røper manageren i denne sommerpraten med Slagskuddet.
Eff er fremdeles jakkeløs, men stolt.
– Absolutt. Det ble vel en ok sesong, helt på det gjevne, og jeg ble seriemester så klart, sier han mens vi tusler rundt i VIP-losjen på lagets arena. Det er stille og rolig her nå, etter at sesongen tok så alt for fort slutt for Eff og guttene hans. Det ble med seire i serien – totalt 15 seire og 6 tap, før exit allerede i kvarten for Rubber Puckies – som senere skulle gå og vinne hele schiten.

Klingberg innfridde
– Men det er positive ting å trekke frem. Jeg velger å fokusere på godeste Klingberg, som jeg hadde store forhåpninger til på forhånd. De ble rett og slett overgått, skryter den alltid blide manageren.
– Betyr det at Klingan er en av de tre du vil ta med deg inn i neste sesong?
– Nja, nei, nja, sier Eff og lar hånden gli over hodet.
– Det ligger nok an til at det blir Weber, Giroux og, sier han og holder pusten. Ser seg rundt, i frykt for ett eller annet, før han fortsetter;
–  …. sannsynligvis Filp Forsberg.

Manager Eff ønsker ikke å gå nærmere inn på hvorfor, men Forsbergs tall snakker for seg selv. Unggutten har 395.40 fantasypoeng denne sesongen, blant annet etter 31 mål og 33 assist

Best mulig
Ungt er ikke nødvendigvis stikkordet når Eff tenker mot kommende sesong. Poeng derimot.
– Jeg er klar for å plukke best mulig spillere, sier han kort om hva han planlegger inn mot draften.

Da er han mer fokusert på planleggingen av sin neste reise.
– Det blir tur til Effrica denne sommeren også, avslutter han.

Det gjenstår å se om det blir jakke med i kofferten sommeren 2017.