Slashingkontoret har evaluert gårdagens draft, og selv om vi kommer til å bruke litt tid på å komme med en velbegrunnet og grundig analyse med tabelltips, er det enkelte ting vi ønsker å belyse allerede nå.

For å begynne med det hyggeligste: Årets draftvinner ser ut til å være selveste Audun Johannes Grandahl! Etter å ha vært utenfor sluttspill i noen sesonger, ser denne nyinnflyttede særpingen ut til å seile opp som en seriøst utfordrer i år. Audun har potensiale til å gå hele veien!

Det er også et par av ligaens GMs som ser ut til å være i fritt fall. David Eff ser for alvor ut til å ha mistet grepet, med et lag som består for det meste av røkapølser, men med en og annen god back. Regjerende Bønnemester Sørensen ser også ut til å gå grundig på ræva, med et lag som bærer preg av å skulle være «lure valg», mer enn det bærer preg av mye poeng.

Vi ønsker selvsagt alle lykke til, og de to sistnevnte ønskes for øvrig også god bedring!

Morna!