Jakten på Lindholm, og ting som går på skinner, eventuelt sporer av, er tema i denne ukens «Før & Etter Runden». 

Vi starter med Brekkbønna og hans tanker, etter seier over Nykommern:

bb4ever
– Møtte Fitta i ligaen. Gikk som først antatt. Men søndagen var en marreritt med mange minuser, sier han. Og røper samtidig at han var en av flere managere som hadde sett seg ut å hente Lindholm, som nylig signerte ny kontrakt med Anahaim Ducks.
– Planen var å hente inn Lindholm for Polak. Den planen er dratt ned i dass (Cømmish plukka han, red. anm.). Har ingen plan B, sier Sørensen oppgitt.
Slagskuddet kan dog røpe at BB4Ever har hentet inn Hanifin i stedet.

Denne uka venter Kitty på motsatt sider, en motstander Sørensen har følgende å si om;
– Planen er å være .66 etter tre uker.

Kitty har forresten avstått fra å svare på ukens spørsmålsrunde, etter å ha blitt beseiret av Blue Wings;

OC
– Ja, det var en viktig seier. Etter å ha tapt første utvidede uke for Nykommern, så følte jeg at det var viktig med en seier nå. Hadde dog ikke troen på at det skulle gå så lett som det gjorde, sier manager Foss.

For de blå vingene ledet hele uken.
– Det betyr dog ikke at jeg ikke skal hente inn friskt blod i løpet av denne uka. Jeg har kvittet meg med Montoya, som nå kun er som backup-keeper å anse. Videre har jeg to spillere oppe til vurdering hvorvidt de får bli værende i klubben lenger eller ikke. Jeg hadde siktet meg inn på å få Lindholm, men tidssoner og plukk-surr gjorde at Cømmish snappet han rimelig lenge før jeg i det hele tatt registrerte at det var mulig. Ikke bra, sier han.

Nå venter en tøff uke mot manager Olseng.
– Kan fort bli et tap, da han har flere spillere i aksjon enn meg, og videre har et sterkt lag. Jeg håper Price kan varte opp med noen shutouts, men trengs vel fort et hattrick eller noe fra gutta mine også, om jeg skal vinne her tror jeg. Jeg får gi tidenes pep-talk, avslutter Blue Wings-sjefen.

Kjetil
– Jeg forventer seier denne uka også. Jeg mener jeg har et bedre lag enn OC. Det eneste spørsmålstegnet er goaliesituasjonen hos OC, der han kan dra inn mye poeng. Ligaen i år har jo fått en vridning der goaliene har stor betydning, sier manager Olseng kjapt til slagskuddet.

Han kommer fra en sterk seier over Mystery forrige uken.
– Jeg hadde egentlig gitt opp denne runden på fredag da jeg lå under med 50 poeng. Men jeg hadde en veldig bra helg og vant til slutt med ett måls margin. Så jeg er veldig fornøyd, gliser han.

Olseng sier ellers at det vil bli hentet inn nye spillere, men hvem det blir, og hvem som skippes ut – det er ennå ikke avgjort.

fittadora
– Men jeg har gjort endring! Akkurat hentet inn Jeff Skinner for en skadet Thomas Vanek, roper en ivrig manager Berby.

Han kommer altså fra et tap for Sørensen og hans BB4Ever.
– Det ble en tøff runde for min del. Fortsatt mye å lære, men har absolutt ikke gjort det helt ræva, mener nykommeren, som ser frem til neste utfordring;
– Nå skal jeg møte David, og tror det kommer til å bli jevnt. Men håper å trekke det lengste strået!

eff
– Jeg møter Fittadora og har ingen kommentar til hva jeg forventer.

Ordene tilhører manager Eff, som senest kommer fra match mot DunDun.
– Det ble seier det. Var forventet men trengte det etter en treig start, sier han.

Treig start betyr imidlertid ikke nødvendigvis de store endringene i troppen;
– Nei, eller jeg gir noen muligheten en uke til, sier han. Den sjansen gjaldt dog ikke Andrei Vasilevski, som nå har fått fyken.

swinger
Mens enkelte er ivrige på å kvitte seg med folk, er andre flinke til å sikre seg de som ennå ikke er i aksjon.
– Har fått inn Neal og Lindholm, noe jeg er meget fornøyd med, selv om jeg må vente litt på sistnevnte, sier manager Bakkevik. Han har riktignok måtte vise noen ut døren han også – sist Ceci.

Nå kommer han også fra et tap for Begby Flames, noe som har plassert Cømmish sist på tabellen.
– Ja, det ble en tung runde med skader på gode spillere. Men møter Møkasekken nå – og går for seier, og har trua på det!

Bakke
– Simons nikkedukker ja, ler manager Bakke.
– Jeg forventer noe helt annet enn de to foregående ukene mine. Der trodde jeg på, og fikk rett i at det kunne gå hvilken vei som helst. Tullete uke som går, 2 dager med helt spillefri og 3 fulle dager, men det burde bli en real overkjøring. Laget hans er så dårlig at man får nesten dårlig samvittighet av å pløye over det på den måten her. Allerede etter 3 uker så spøker det for alvor med tanke på sluttspillet for han. 0-0-3 er rett rundt hjørnet…, sier han og gapskratter.

Lo godt gjorda han også etter å ha stoppet «toget» Nils.
– Göbbels heter han, og jeg vant enn forventet seier. Ble litt problemer internt i laget når kona til keeperen viste seg å være syk, men gutta samla seg som et skikkelig lag og dro sammen i riktig retning. Det ble et tight oppgjør, som ble avgjort helt mot slutten av uka. Henta inn veldig mye poeng siste dagen, litt flyt fikk parkert toget og det smakte… Ja, urettferdig, men når det går i din favør så smaker det vel litt ekstra godt.
– Spillerbytter er forresten ikke aktuelt med mindre det blir noen skader, men man vet jo aldri helt sikkert. Kanskje et plukk for fremtiden.

Apropos tog og skinner…

Trond
– Jeg føler at ting har gått litt på skinner for meg denne gang. Der det gikk rett i bunnen forrige uke, har det gått desto mer i taket denne gangen mot 2Speed, sier manager Undrum.

– Nå møter jeg Mystery M, og det blir spennende. Får sørge for å legge opp arbeidsdagen slik at jeg møter han en dag og får føle på spenningen ganske heftig!

Spenning knyttet til overganger har det også vært. Og det har skjedd ting på backplass. emelin erstatter nemlig Brodie.
– Jepp, det måtte til. For jeg har jo noen som har prestert på det jevne med ei bestemor hittil i år.

Begby
Bestemor-takter mener også Flames-manageren at han har hatt i sitt lag.
– Nøkkelspillere som Benn og Couture leverte dårlig(9,9 poeng tilsammen). Likevel så ble det grei skuring mot Swingern, sier han til Slagskuddet.

Selv om de neppe byttes ut av den grunn, ligger det an til nykommere i Flames?
– I tradisjon tro blir det nok det, gliser manager Vestberg før han tar for seg ukens matchup;
– Møter JP, kan bli veldig jevnt. To lag med endel skader men JP har noen kamper mer enn meg så blir hardt.

Og det var ukens FØR & ETTER RUNDEN.