De startet som 8 – nå er de 4. Vi har tatt en prat med vinnerne etter kvartfinaleseriene er avsluttet! 

I tillegg til kommentarer fra managere involvert i semifinalene, har vi også funnet frem til de viktigste spillerne i kvartfinaleseriene. Hvilke bidro egentlig til flest poeng?

Men først en titt på seriene: 

FullSizeRender

Serien mellom Torp og Swinger ble den tetteste av samtlige. Kun 23.80 poeng skilte de to lagene.
Enkeltspillere som dro inn godt med poeng ble dermed utslagsgivende til sist, og Swinger hadde fire spillere som dro inn mer enn 15 poeng, mens Torp hadde syv spillere. Tre av dem målvakter!

42.50 poeng skilte mellom Undrum og Eff, og det var sistnevnte som gikk videre til semifinale. Sistnevnte manager hade ni spillere som sanket mer enn 15 poeng. Faktisk noterte åtte av dem seg for 20 poeng eller mer!  Undrum hadde til sammenligning syv spillere med mer enn 15 poeng, og tre på 20+.

Olseng ble for hard for FetterAnton, og vant med solide 58 poeng. Sistnevnte hadde syv spillere med over 15 poeng, mens Olseng hadde åtte. Av disse åtte hadde imidlertid tre spillere mer enn 30 poeng!

Siste serie var Sørensen mot Bakke, og Bakke gikk videre med 30.10 poengs margin. Sistnevnte hadde åtte spillere som noterte seg for mer enn 15 poeng, mens Sørensen hadde fem.

 

 

 

Dermed ser semifinalen slik ut;

FullSizeRender_1

EFF vs TORP:

eff

– Jeg tror dette er 50/50 sjanse, for Nils ser sterk ut. Men – jeg mener at jeg har en god uke! Leder han etter tordag tror jeg at jeg kommer til slite, men jeg satser på at jeg vinner over han med 211,40 over 209,80, sier Eff til Slagskuddet.
– Føler jeg viste denne uka at goalies ikke betydde alt for å vinne. Han har bedre goalies, men jeg har et jevnt lag, ja mye jevnere enn hans, fortsetter han.

– Hva angår endringer i tropp så har jeg hentet inn Marleau denne uka og det blir flere endringer, ut over uka. Finalen går mellom Eff og Kjetil og blir vunnet 221 mot 123,60, avslutter Eff.

Torps

– Jeg hadde en dårlig uke nå i kvarten, men jeg mener at lineupen min denne semifinale-uka er helt optimal! Uten skader vinner jeg. Eff er tøff men jeg har klokketrua denne uka!
– Og forresten, det er jeg og Dretæsekken som spiller finale!

SLAGSKUDDET holder TORP som favoritt. 

OLSENG vs BAKKE:

Kjetil

– Bakke blir tøff å møte i semien. Tror han har et par kamper mer enn meg. Jeg er helt avhengig av at folk leverer bedre, folk som voracek, rask og burns forventer jeg mer av. Jeg har satt panarin som frimerke på kane, sier Olseng og legger til; – Eller tror jeg Nils og Bakke gjør opp om jakka neste uke!

Bakke

– Har gjort en endring i troppen før denne uka, da jeg henta inn Chychrun fra Yotes på søndag. Det kan bli viktig, men jeg tror min semifinale er helt bingo nå. Dette kan gå begge veier. Spørs litt på om Crosby fortsetter å øse inn scoringer også, sier Bakke til Slagskuddet.
– Endringen med Chy håper jeg blir eneste. Håper jeg slipper flere. Har egentlig troa på eget lag, men samtidig så er det helt umulig å spå. MEN: Jeg og Torp spiller finale!

SLAGSKUDDET holder BAKKE som knapp favoritt. 

Dette var forøvrig spillerne som var kjekke å ha på laget i kvarten: 

topp10spillere
(antall uker i strekk på toppliste i parantes bak – Rekord: Jamie Benn, Begby Flames, 3 uker – 15/16) 

Brad Marchand Bos – LW – Kittilsen`s Rangers – 42.40
Sidney Crosby Pit – C – Kjetil’s team – 39.70
Leon Draisaitl Edm – C,RW – Kjetil’s team – 34.20
Elias Lindholm Car – C,RW – 2 Speed Clippers – 32.10
Patrick Kane Chi – RW – bolsa de cacas – 31.80
Mark Giordano Cgy – D – Kittilsen`s Rangers – 30.90
Brandon Dubinsky Cls – C – Swingers King Kongs – 30.50
Patrick Maroon Edm – LW – Morgan’s chosen ones – 30.00
Brayden Schenn Phi – C,LW – bolsa de cacas – 29.70
Alex Pietrangelo StL – D – Kjetil’s team – 29.60

topp3målvakter
(antall uker i strekk på toppliste i parantes bak – Rekord: Chad Johnson, OCs Blue Wings, 3 uker – 16/17)

Jake Allen StL – G – bolsa de cacas – 31.70
Cam Talbot Edm – G – Kjetil’s team – 31.10
Sergei Bobrovsky Cls – G – Torps Make Beliefs – 28.30