En ny sesong står for døren. Denne gang med færre lag, men med en ny manager. Slagskuddet har møtt «Lillesekken».

Til å faktisk bare bo et slagskudd fra Slagskuddet (pun intended), bruker den ferske manageren grusomt lang tid på å åpne dørene til kontoret sitt og svare på spørsmål. Til tross for at spørsmål ble sendt på forhånd, og tydeligvis gransket opp og ned av klubbens advokater, drøyde det dager, uker, ja faktisk måneder før Lillesekken våget åpne munnen for ligaens utsendte.
– Men jeg er altså en fyr som bor på Lande og som spellær hockey for Sarpsborg icehawks, når jeg ikke er opptatt med å styre dette nye laget i Slashingligaen, åpner han.

Mer Get enn NHL
Manageren, som altså er bror til den mer kjente Møkasekken, har allerede blitt inkludert i ligaens innebandy-spill – og hevder også å ha litt koll på den norske Get-ligaen.
– Ja, jeg har fulgt med på Get-ligaen for det meste, ikke så mye NHL. Men må nok komme meg mere inn i NHL nå når jeg skal være med i deres fantastiske liga, smisker han og serverer både boller og brus ..fra Baker Paulsen på Lande, selvsagt.

OK, så han vet ikke all verden om NHL, hvor vi styrer spillere fra. Hva vet han om Slashingligaen da?
Lillesekken bøyer hodet og ser i bakken. Blikket flakker i det han blir bedt om å svare. Han svelger tungt.
– Vel..Slashingligaen vet jeg ikke så veldig mye om… men jeg vet at vi herjer i innebandy på kongstenhallen, redder han seg fint inn med.

«Uvisst»
– Så du vet lite om spillerne, og lite om ligaen vår. Hva i all verden kan du tilføre?
– Ja, nei, altså. Det er jeg heller ikke sikker på, ler han nervøst.
– Hvordan jeg blir som manager er nok også uvisst, ettersom dette er første gang jeg prøver meg, fortsetter han.

Ryktene skal likevel ha det til at Lillesekken viser interesse for sitt nye yrke, og at han stadig forsøker lære via sin bror.

Pysete bæsj
Mens Slagskuddet blir vist rundt i den nye arenaen på Lande, passerer vi hjemmelagets garderobe. Der henger draktene på rekke og rad, foreløpig uten mange navn på ryggen.
– Men fronten er klar. Laget mitt har fått navn. Jeg tenkte først på Team Lillesekken, men vi endte opp med Lillesekken Poopers, sier han stolt.

Ligaens ferskeste manager er forøvrig en skikkelig kjiping. For på spørsmål om hemmeligheter å røpe om Møkasekken, blir dette responsen;
– Huff, nei. Noen fete hemmeligheter har jeg egentlig ikke om brodærn!

Slagskuddet ønsker uansett Lillesekken velkommen om bord, og åpner med dette Slagskudd-sesongen på slashing.no!