Kjære Slashere. Mine Venner. Kollegaer. Familie.

Det er på høy tid nå, at jeg som Fører tar bladet fra munnen og viser meg i offentligheten. Om jeg fremdeles tåler dagslys er noe usikkert, men jeg er i denne stund på vei ut av bunkeren. Vær hilset, godtfolk. Vær hilset fant og fe.

Det har vært et travelt år i bunkeren. Ikke bare har jeg og Eva blitt smidd i Hymens lenker (du kan lese mer om Hymen her), vi har også fått en liten arving og investert i ny Førerbunker med tilhørende Ørnerede. Gode greier det altså, men jeg har virkelig fått testet hvor mye man kan (prøve å) få gjort i løpet av 24 timer. Det tar tid med oppussing og småtroll, og jeg har blitt observert mer enn en gang i garasjen på ettermidnatt, mens jeg kutter opp gipsplater, gnir meg i barten og uler mot månen. Jeg har sågar våknet på natten, i min egen seng, med brukte bleier under armene og Inotyol (rumpekrem) alle andre steder på kroppen enn i anus. Kort fortalt, jeg har vært en opptatt mann, og på toppen av alt har det skjedd ganske mye ekstraordinært i Førerhjemmet. Jeg må også si at jeg spør meg om hvordan en mann som Ole Pulitzer Foss får endene til å møtes. Jeg løfter på alpelua for deg, Fossern.

Nå begynner ting å ramle litt bedre på plass, og det er tid for å se fremover. Engasjementet for Slashingen er fortsatt like mye til stede, og for å være helt ærlig har jeg hatt svært dårlig for min forsømmelse av denne flotte ligaen vår. Beklager det, boys. Dere får finne en passende straff for meg, hvis dere våger det.

Siden det ikke har blitt noe Awards-party i år, foreslår jeg at vi tar en kombinert Kick-Off og Awardshow mot slutten av sommeren. Tidspunktet kan vi ta en avstemning om, og når det gjelder sted har vi nok flere muligheter. Vi kan innvie Ørneredet på Kurland, og henna Nils Torp stiller nok også kåken til rådighet. Det er noe jeg ser frem til med glede og kjærlighet.

Jeg ønsker også med dette å ta av meg hatten for dere alle i ligaen. Det har vært gjennomført en sesong der alle har deltatt, ingen har sutret og folk har oppført seg. Det er rett og slett makaløst. Og det beste av alt – ingen av Bakke-guttene vant noe som helst. Det hadde blitt for vondt om gullet hadde endt opp i Bakkebygrenda.

Ønsker dere en god sommer videre. Nyt tiden sammen. Snart møtes vi til nye knallharde oppgjør. Husk også at det går fint å bli dumpa av alle verdens kvinner, så lenge gutta fra Los Angeles vinner.

Med hilsen fra eders despot.